Fideszesek! Számotokra kik a leghitelesebbek a Jobbikban?
" Uyan én a szocikra szavazok, de egyetértek Szíjártóval: a Jobbik botránypárt!"
na látod
a náci mszp botránypárt
egyik náci szavazójának a botrányos szövege :)
náccccik
Elsőnek Túró Dóra jutott az eszembe, de aki képes hozzámenni érdekből egy ilyen majomhoz, azt inkább hagyjuk...
Nem látok én ott hiteles személyt.
" Elsőnek Túró Dóra jutott az eszembe, de aki képes hozzámenni érdekből egy ilyen majomhoz, azt inkább hagyjuk...
Nem látok én ott hiteles személyt.
"
mér te se vagy hiteles az oldalon
náccci vagy annyi :)
Én elsősorban fideszes vagyok, de nekem a Jobbikból szimpatikus Dúró Dóra, Vona Gábor és Morvai Krisztina és Balczó Zoli is. Mindegyik más miatt. Dúró Dóra helyes lány, és ezért nagyon meggyőzően tud hatni (tudom ez nem épp politikai érv, de nekem akkor is szimpatikus Dúró Dóra).
Vona egy erős kiállású karakteres figura, aki mindig határozottan, egyenesen beszél.
Morvai bár nem tagja a Jobbiknak, de erőteljesen kötődik hozzá, és a párt delegálta az EP-be is. Ami számomra pozitív benne, hogy mindig kiáll az emberi jogok mellett. Még olyan emberek jogai mellett is, akik mellett senki sem szólal fel. És ez mindenképpen szimpatikussá teszi.
Balczó meg... Balczó eleve egy idősebb politikus, akiről az sugárzik le, hogy egy rendes, megbízható ember. Van benne valami megnyerő.
Remélem, hogy megfelelő választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!