Mennyi pénzből lehet megélni Magyarországon?
Tudom,hogy hivatalosan kb 86 ezer nettó a létminimum,de valójában mennyi kell a megélhetéshez egy embernek?
Lakásbérlés,rezsi,közös költség,közlekedés(szigorúan tömeg)-ingázás a munkahelyre,étel-ital,ruha gyógyszer,biztosítások ha vannak,félretenni hirtelen kiadásokra,félretenni a jövőre amit hirtelen sem akarunk felélni,némi szórakozás, ruha.
Mindez egy azaz 1 főnek mennyibe kerül? Ne a Rózsa dombot meg ne is a Szabolcs-szatmári falvakat nézzük.
Mennyi pénz,mekkora netto fizetés kell egy embernek ahho ami felsoroltam.
Nagyon elszakadtam a valóságtól ezzel? Irreális amit felsoroltam?
Ahogy mondtam, 47 ezer forintból bőven meg lehet élni ha az ember nem szórja a pénzt mindenféle anyagi javakra.
Takarékoskodni, szerényen és nem szórni mindenre pénzt.
Bőven elég 47 ezer forint.
Nem kell elégedetlenkedni.
Tisztelettel: Matolcsy György
ma 18:11
Akkor ti nem 400 ezerből éltek :D én keresek olyan 220 körül, hitel nélkül, 35k bérleti díjjal egyedül, de nem tudok olyan királyi módon élni ahogy te leírod a családod, ahol legalább 3 ember van.
"40-50 ezerből már meg lehet."
De meg ám.
Csak a Gyúrcsány nem engedi.
Ő tehet róla.
"Mellíroztatom minden hónapban a hajam, az is olyan 7000 vágással! "
Jahh, és a melírozás az létszükséglet mert anélkül éhen döglenél. Hát ilyen szarokra tényleg el lehet verni 400 ezret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!