Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha valaki...

Miért baj az, ha valaki úgynevezett xenofób?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Inkább az a baj, hogy Párizs és Brüsszel után még xenofóbnak bélyegzik azt, aki ellenzi a potenciális terroristák beözönlését.
2016. ápr. 17. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
#12 Én nem teszek különbséget köztük. Minden muszlim potenciális terrorista, ezért mindet ki kell utasítani Európából.
2016. ápr. 17. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:

12.

Ezért nem kellett volna beengedni őket akkor sem.

2016. ápr. 17. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
elég lenne ha a szalafisták(és a velük szimpatizálókat) kitoloncolnák,valamint korlátozni a vallás gyakorlását.ez most csúnyán hangzik,de sztem meglenne az eredmènye néhány év után.otthon a 4 fal között gyakorolják ha gondolják,vagy bent a mecsetben(amiből bőven van,szal személy szerint egyetlen darabot sem építenék többet).nem lenne ez olyan nehéz,csak nehézzè teszik a mélysötét rasszista és idegliberális politikusok.az étellel is úgy vagyok ugye,hogy bármilyen finom is,bizonyos mennyiség után nem bírok többet enni.a szervezetemnek fel kell dolgoznia mielőtt újra táplálkoznék,mert ha erőszakkal tolják le a torkomon a 10.sajtburgert is(amit am imádok),attól azért már behányok és rosszul leszek.tehát valamennyi jöhet,aztán majd ha megemésztette őket európa,akkor jöhet a következő adag.úgy érzem,most lett tényleg tele az öreg hölgy gyomra.engedjük emèszteni!
2016. ápr. 17. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmiért. Most nagy divat egyes díszliberálisoknak ezzel dobálózni.
2016. ápr. 18. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!