Van még rá esély, hogy a vasárnapi nyitva tartást újra eltöröljék?
Figyelt kérdés
Remélem, hogy igen, mert ez így tök sz.r!!! :S2016. ápr. 17. 00:18
21/27 anonim válasza:
De áruld már el téged miért kínoz ennyire, és mi közöd ahhoz más hol van vasárnap?
22/27 A kérdező kommentje:
nem akarok dolgozni vasárnap, az tök mindegy, hogy ki hol van vasárnap
2016. ápr. 17. 14:12
23/27 anonim válasza:
Senki nem kérdezte hogy szeretnél e-mail dolgozni vasárnap.
Én se szerettem de muszáj volt ahogy a szakács párom is megy vasárnap.
Ha nem tetszik válts mert egyutterzesre ne számíts hidd el max a sorstarsaidtol kaphatsz.
24/27 anonim válasza:
Én sem szeretek dolgozni vasárnap,sőt szombaton sem.De azért azt többnyire nem a munkavállaló dönti el,hogy milyen napokon hajlandó dolgozni.Ha nekem elfogadhatatlan az a munkarend,munkabeosztás ami a munkahelyemen van, akkor a logikus szerintem az,hogy más munkahelyet keresek.
25/27 anonim válasza:
Imádom amikor valami nyominger aki nem ért egyet privatokat írogat mintha érdekelne bárkit is a véleménye.
26/27 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nem akarok dolgozni vasárnap"
Na látod ezért kellett volna tovább tanulnod, akkor vasárnap otthon lehetnél.
De mint árufeltöltő örülj, hogy van munkád...
27/27 anonim válasza:
26. amellett, hogy bunkó vagy még hülye is. Az orvosok is dolgoznak vasárnap, meg éjszaka is. De hát tudjuk, ezért kellett volna "továbbtanulni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!