Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szerettek a Jobbikban és...

Mit szerettek a Jobbikban és mit nem?

Figyelt kérdés

Sok dologban egyetértek velük.

-család fontossága

-Magyarország magyaros jellegének megőrzése (ebből adódik, a migrációellenesség, kulturkampf)

-Antiliberlaizmus, ez pedig azért kell, hogy az előbbiek teljesülhessenek.A liberalizmus a családok és a fehér európai ember ellensége, még akkor is, ha nem mindegyik ismeri el.

Amivel nem értek egyet:

-Külpolitika

-Gazdaságpolitika

-Pogány hagyományok felélesztése (rovásírás, "ősmagyarizmus")

-Iszlámhoz való viszonyulás

2016. ápr. 16. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

"Szerintem vedd feleségül Erika Bergert és szüljetek együtt turulfiókákat Vona Gábor Hunmagyar Fejedelem-Führer számára."

Jahh, mert a Berger szép magyar név...

2016. ápr. 16. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Mocskos német név, pfejj!!!

Egyáltalán nem szkítasumér hunmagyar!!!

2016. ápr. 16. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Én legutóbb rájuk szavaztam, mint "legkisebb rossz". Amit nem szeretek bennük, az az hogy betarthatatlan dolgokat ígérgetnek. Magyarul hazudnak ők is, mint a vízfolyás.

Aki kicsit is ért a gazdaság működéséhez láthatja, hogy mekkora hülyeségeket beszélnek.(remélem ezt ők is tudják és csak szavazatgyűjtés a céljuk)

Ami kifejezetten tetszik az a "cigány-programjuk".

2016. ápr. 17. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:
5%

"Iszlámhoz való viszonyulás"

Mármint h "Az iszlám az emberiség utolsó reménye" ?

De válaszolva semmit nem szeretek a jobbikban buta emberek gyülekezete akiket pont azért vonz be mert mert maga a párt is az.

Persze állításuk szerint ők nem rasszisták csak valahogy mindig előkerül egy két Hitler

[link]

[link]

[link]

V az öt éltető posztok [link]

Ja meg még van az is VG-töl h Az oroszok az EU megmentői. Mondnám h vicc az egész de inkább csak szánalmasak. Am az össze ebbe tartozó ismerősömnek átlag 8 osztálya van de biztos ez is csak véletlen.

Hiszen ahogy tegnap mondták "a jobbikosok kutatások szerint átlagosan okosabbak és jómódúbbak, mint a többiek" LOL :D

2016. ápr. 17. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Én személy szerint ami miatt a Jobbikkal egyetértek:

külpolitika: vagyis a nem egyoldalú német-USA függésnek a szorgalmazása. Ugyanis hármas tengelyben gondolkodnak: Oroszország, Németország és Törökország között. Lebecsülték 4 éve mikor ezt mondotta Vona, de tavaly óta Orbán is erre az álláspontra helyezkedett.

Az adó(ÁFA, többkulcsos adórendszer), oktatás(szegregált oktatás, bentlakásos iskola rendszer stb.), energetika(vízlépcsők kiépítése, Paks2, megújuló energiaforrások fontosságát vallják).

Jogállamiság: korrupcióellenes fellépések, cigány bűnözés elleni lépések stb.

Történelemtanárként fontosnak érzem, hogy végre engednék a vitát a kultúrában és az őstörténetünkben. Én személy szerint a hun-magyar azonosság híve vagyok,mint a tudomány többsége, de nem örülnék, ha ellenének nyomva a finnugor szellemiségű gondolatok. Én ugyanis a vitás kérdésekben a vita pártján és nem pedig a dogmák oldalán állók. Ezt hátránynak vélem, mert félek átesnek a ló túloldalára. A rovásírás az nem pogány hagyomány. Hiszen egy írásmód nem jelenthet vallási hovatartozást. Hiszen a latin írás mód is az ókori héber- keresztény kultúra előtti időkből származnak. Ily módon az egyetlen nem pogány írás a Jézus által anyanyelvi szinten használt irt és olvasott forma a héber írás jelentené.

Iszlámhoz való viszonyuk közömbös, így azzal kapcsolatosan a kérdező véleményét nem értem.

Ami én számomra a Jobbikban ellenszenves.:

A gyenge kommunikáció. Hiányoznak az őket felvállaló hiteles szakemberek(látszódik, hogy a programjaik mögött vannak szakembereik csak vélhetőleg félnek a retorzióktól)

A Jobbik esetében a bázisukból olykor áradó ellenszenves magatartás viselkedés, ami taszít. Részeges viselkedésük kocsmában, óbégatják a szurkolói rigmusokat az utcán stb.

2016. ápr. 20. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!