-Magyarország magyaros jellegének megőrzése (ebből adódik, a migrációellenesség, kulturkampf)
-Antiliberlaizmus, ez pedig azért kell, hogy az előbbiek teljesülhessenek.A liberalizmus a családok és a fehér európai ember ellensége, még akkor is, ha nem mindegyik ismeri el.
Lényegtelen dolgokban nem vizsgálom, mi jó, mi nem. Nincs jelentősége.
2016. ápr. 16. 16:38
2/15 anonim válasza:
Én régen többet foglalkoztam a Jobbikkal mint manapság, és amit egyenes utáltam bennük az a fene nagy török barátság erőltetése volt.
2016. ápr. 16. 16:38
3/15 anonim válasza:
Semmit se nem szeretek a Jobbikban, azonban mindent útálok őbennük.
2016. ápr. 16. 17:08
4/15 anonim válasza:
Amiben egyetértek:
-a belügy kezelése
-elszámoltatás mind a MSZP-t, mind a Fideszt
-földosztás
-külföldi multik visszaszoritása
-cionizmus ellenesség
Amiben nem:
-a magyar őstörténet meghamisítása (szittyasumérűrküklopszok stb)
-iszlámbarátság
-törökök, mongolok és más magyargyilkos népekkel való rokonszenvezés
-oroszbarátság
2016. ápr. 16. 17:21
5/15 anonim válasza:
"kulturkampf"
Szép magyar szó.
2016. ápr. 16. 17:30
6/15 anonim válasza:
Őszintén?
Nem szeretek bennük semmit. :D
"kulturkampf"
Ez milyen alsóbbrendű, nemmagyar szó? Egy igazán Nemzeti Magyar Nemzeti Magyarországon mehetnél a munkatáborba, hogy Igaz Nemzeti Magyarrá neveljenek!
2016. ápr. 16. 17:44
7/15 anonim válasza:
Szerintem vedd feleségül Erika Bergert és szüljetek együtt turulfiókákat Vona Gábor Hunmagyar Fejedelem-Führer számára.
2016. ápr. 16. 17:53
8/15 anonim válasza:
Mindent szeretek a Jobbikban nagyjából. Amit nem, az nem is olyan fontos szerintem. Néha az az ötletük támad, hogy a törökök rokonai vagyunk, máskor az oroszokkal szimpatizálnak. Meg az EU-ból, NATO-ból (!) való kilépés. :D Azért ők is reálpolitikusok, ezeket nem gondolták komolyan. Mondjuk az EU-n lehet vitatkozni, de ezt majd a szakemberek eldöntik. De ezek a dolgok változnak is náluk. Lehetnének sokkal radikálisabbak és szélsőségesebbek is, de nem tragédia, hogy nem azok.
2016. ápr. 16. 18:12
9/15 anonim válasza:
"Azért ők is reálpolitikusok, ezeket nem gondolták komolyan."
Szerintem láttunk már elég ilyet a történelemben.
2016. ápr. 16. 18:20
10/15 anonim válasza:
Én asztat szeretem benük hogy visszafoglajják Trijannont majd és mind boldogak leszünk meg tündérekkel táncolunk majd a Mennyországba oszt jó lesz minden a Jobbikkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!