Miért van ezen az oldalon ennyi tudatlan ember?
"Mit ártott Horthy az országnak? Írj vagy linket"
A link te magad vagy! Horty bevitte az országot a világháborúba! Ennyi eszed sincs? 200ezer embert küldött vágóhídra, ennyi eszed sincs?
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:53
Az meg sem fordul a fejében hogy mi lett volna ha nem megy bele? Kb a földel lettünk volna egyenlőek sok milliós veszteséggel. A végén egy nekünk címzett Molotov–Ribbentrop-paktumban lettünk volna elintézve!
A másik fő okos
Először is nincs EU-s csendőrség!
Másodszor: a tisztességes,normálisan gondolkodó emberek nem fogak az utcára vonulni,mert tudják,hogy az semmit nem old meg.A randalírozni,autókat gyujtogatni szerető csőcselék pedig megérdemli,hogy a rendőrség szétverje,és börtönbe zárja őket.
Aztán mikor kap egy adag linket meg csak sunyít!
Fogalma nincs semmiről, nem olvas utána a Lisszaboni szerződésnek, csak okoskodik!
Na és a kedvencem!
Nem kell betiltani, mert csak a te saját hülyeséged miatt kelt benned félelmet.
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:51
Egy nevetséges senki vagy, innen üzenem.
Olvasni, tájékozódni, és utána véleményezni, és akkor nem csak 1 sor telne ki a tönkölt agyadból!
Veletek hogy lehet beszélni bár miről, hiszen ti csak elszórtok ideológiai alapon valamit, és ennyi volt a vita.
Persze ez jól jellemzi a magyar állapotokat.
És még sokan megkérdezik hogy mi a baj a magyar emberekkel!
És még egy!
Bajnai 100%-osan tökéletesen azt csinálta amit az adott helyzetben lehetett csinálni.Mindent tökéletesen megtett az országért a miniszterelnöksége alatt.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04
Nem érti meg hogy a világon semmit nem csinált, csak összeadta a hiányt és kivonta a költségvetésből.
Nem érti azt hogy azért mert nem jut Bajnai szerint a kórházakra, az iskolákra, vagy épp a nyugdíjra, nem lehet azt csinálni hogy az utolsó két hónapot majd nem működtetem vagy fizetem.
Ahogy azt sem, hogy a gazdaságot olyan helyzetbe hozom, hogy elkezd zsugorodni, mert akkor kevesebb a bevétel>kevesebb lesz a jövőévi büdzsé> akkor megint elveszek> végül az utolsó meg leoltja a villanyt.
Hát, te közelebb vagy az übermensch állapothoz, mint a többiek, az már biztos.
Hát ennek a szónak van egy pár jelentése, te melyikre gondoltál?
Bár a csajok szeretnek, és hiperaktív is vagyok egy kicsit, a folyamatos infóigényemről meg nem is beszélek.
A net mellett szólni kell a híreknek is, mert egy dolog nekem kevés.
Há mer ha eccer aszonták a tévébe hogy úgy van, akkor az úgy is van! Teccik érteni? ;)
....
Tényleg nincs mit vitázni velük, bár engem kicsit vigasztal az a tény, hogy ha egyszer majd a tévébe azt mondják, hogy a Jobbik az jó, akkor majd ugyanezek az emberek lesznek a legnagyobb jobbikosok :))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!