Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem bukott volna el a...

Ha nem bukott volna el a Szovjetunió és a Keleti-blokk, szerintetek milyen lenne az élet manapság a Magyar Népköztársaságban, úgy, hogy Kádár utóda is olyan gondolkodású lett volna, mint Kádár?

Figyelt kérdés
Gazdaság, emberek általános keresete milyen lenne? Technológiailag nagyjából lépést tartanánk a nyugati világgal, vagy olyasmi lenne minden, mint mondjuk a nyugaton volt 1990 körül? Az internet tiltott vagy legális lenne?
2010. ápr. 6. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Olcsó lenne a kenyér, a sör, és a parizer, nem utazhatnál külföldre, esélyed sem lenne felemelkedni, és az átlagnál jobb életet élni, mert azért is lecsuknak, ha valutát veszel, és üzletelsz vele, vagy a szerintük ildomosnál nagyobb haszonnal adsz el valamit.

Javaslom, hogy aki lelkesedik Kádár világáért olvassa el Moldovától a Bűn az élet c. riportot, és ha attól nem hányja ki a beleit, akkor...akkor hagyjuk.

2010. ápr. 6. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A szocializmus számos sebből vérzett, elhitetett jólét volt. Valószínűleg szörnyű lenne.
2010. ápr. 6. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint rosszabbul élnék, mert jómódú vagyok jelenleg, de úgy érzem, hogy az ország maga jobb állapotban lenne.
2010. ápr. 6. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Erre 8 éve azt írtam volna, hogy akkor még mindig szarul élnénk. Ma már csak azt: akkor is ugyanolyan szarul élnénk, mint ma.
2010. ápr. 6. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Olyan, mint Észak-Koreában. Tőke hiányában nem tudtunk volna beilleszkedni a nyugati világba. 1990 körül be kellett volna jelenteni a fizetőképtelenséget.

De ez sem jobb.

2012. máj. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!