A demokrácia helyett a hunmagyar Fejedelemség államforma nem lenne jobb szerintetek?
Szerintem az emberek, nem tudják, hogy mit működnek azok az pártok akire szavaznak.
Szerintem kb úgy működik, hogy van egy nagy embertömeg akit a médiával(tv stb.) agymosnak, és ők arra szavaznak amit a média sugall nekik.
Ráadásul a pártoskodás igen nagy megosztást szül. De mindegyik párt mögött azok a hazaáruló csőcselék van.
Igazad van. A demokrácia felvásárolható. Ennél minden autoriter államirányítási forma jobb. Nézd meg mit művelt az arab világgal a demokrácia.
A demokráciánál még a kommunizmus, a császárság, Horthy korszak vagy a "Fejedelemség" is jobb. (A hunmagyarokat nem tudom értelmezni, mert a hunok egy másik népcsoport volt a magyarokat ötszáz évvel megelőzően a Kárpát-medencében.) De egy magyar vagy hun fejedelemség sokkal jobban működik mint egy magyar vagy hun demokrácia.
Amúgy is a demokrácia is lényegileg csak többségi diktatúra, a többség véleményének helyességét, igazát pedig nem igazolja semmi. Válaszolj arra a kérdésre, hogy ebben az országban az okosok vagy a buták vannak e többségben. A többség pedig a Te életedről dönt.
Igen, sajnos Szent István, de még azok a fejedelmek is elárultak bennünket, akik kitalálták, hogy kezdjünk el nyugatra vándorolni. Ők ugyanis tudták, hogy a nyugati judeokereszténység megpuhítja majd a népet, és előkészít minket a kapitalizmus általi fertőzésre, s ezáltal elveszítjük igaz értékeinket és identitásunkat.
Szerintem az egyetlen megoldás az lenne, ha országot átköltöztetnénk Kazahsztánba, ahol a lótenyésztés és a kumisz készítés lenne a húzó gazdasági ágazatunk, és kereszténységről visszatérhetnénk a Csodaszarvas és a Turulmadár igaz hitére.
Alapvetően nem a kereszténységről kell visszatérnünk(hanem a kereszténységhez kell visszatérnünk), mert a judeo-kereszténység, csak nagy belemagyarázással nevezhető kereszténységnek.
Ellentétben az ősmagyar vallással, mert azaz igazi kereszténység.
Lehet, hogy neked Szent István hazaáruló volt, de abba gondolj már bele, hogy a korabeli egyéb nomád népek a magyaron kívül ma hol vannak? Hol vannak a hunok, avarok úzok, besenyők, jászok, kunok? Az az igazság, hogy az egyetlen keletről európába érkező nomád nép mi vagyunk, akik máig megmaradtunk, és államot alkotunk. Mindegyik más beleolvadt a környezetébe, és pontosan azért, mert nem voltak hajlandóak a megváltozott körülményekhez igazodni. A nagy államférfi észreveszi, ha változtatni kell valamit, és ez pont hogy Géza és Szent István volt. A maguk korukban ők nagyon jó politikusok voltak, a többi csak szűklátókörű volt.
Jah, és lehet, hogy a mai Magyarország rosszul működik, lehet kritizálni a demokráciát, de könyörgöm, hol tehet erről Szent István? Istenem...
Elfelejtettem befejezni a gondolatomat. Szóval Géza és Szent István nélkül mára egy darab magyar nem élne a földön, néhány évtized alatt beolvadtunk volna a környező népekbe, és ezer év távlatából most csak egy elfeledett jött-ment nomád nép lennénk a törikönyvekben, amiről senki az égvilágon nem tud semmit, max. csak az olyan történészek, akik a nomád népeket kutatják...
Viszont most itt van a nép, és 12 millió ember beszéli a magyart a világon, és ez Szent István érdeme. Ha felfogod ezt, ha nem, ez akkor is így van.
Az államalapítást meg tudta volna csinálni István a magyar kultúra kiirtása nélkül is.
Ennek ellenére István megölette azokat az embereket akik nem akarták felvenni ezt a zsidó vallással összemaszlagolt kereszténységet.
Tehát egyértelműen elárulta a hazáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!