A demokrácia helyett a hunmagyar Fejedelemség államforma nem lenne jobb szerintetek?
Szerintem az emberek, nem tudják, hogy mit működnek azok az pártok akire szavaznak.
Szerintem kb úgy működik, hogy van egy nagy embertömeg akit a médiával(tv stb.) agymosnak, és ők arra szavaznak amit a média sugall nekik.
Ráadásul a pártoskodás igen nagy megosztást szül. De mindegyik párt mögött azok a hazaáruló csőcselék van.
Jó és akkor most a hunmagyar fejedelemséged erre miért is lenne akkora nagy megoldás?
Vagy most mi van?
Nem értem.
A magyaroknál I.István hazaárulása előtt ez az államforma volt. És akkoriban a magyarok voltak a legsikeresebbek.
Nem fordulhatott elő, hogy egy idegen nép képviselőjét teszik be "véletlenül" magas pozícióba. A demokráciánál ez nem mondható el.
Akkor szerintem nézz utána kicsit a történelemnek, hogy mi hogy volt, mert nem éppen úgy mentek a dolgok, ahogy a te kis ősmagyar elméd azt elképzeli.
Kezdjük például ott, hogy István apja Géza volt és már az ő idejében is eléggé hátrányban voltunk a németekkel szemben. Kb. a 10. század közepétől elhaltak a kalandozó hadjáratok. Bulcsú például 948-ban keresztelkedett meg. Az Augsburg-i csatavesztés (955) megvan?
6 ból 1 ember egyetért velem, ez már valami
Mindenestre elhatárolódok az erőszakos megoldásoktól, de ha valakinek meg kell halni akkor inkább az ellenségem haljon meg, minthogy én :D
a micsoda helyett?
szerinted ez demokrácia?
szerintem sokadik nagy viktor által vezetett diktatúra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!