Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A demokrácia helyett a hunmagy...

A demokrácia helyett a hunmagyar Fejedelemség államforma nem lenne jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem az emberek, nem tudják, hogy mit működnek azok az pártok akire szavaznak.

Szerintem kb úgy működik, hogy van egy nagy embertömeg akit a médiával(tv stb.) agymosnak, és ők arra szavaznak amit a média sugall nekik.

Ráadásul a pártoskodás igen nagy megosztást szül. De mindegyik párt mögött azok a hazaáruló csőcselék van.

2016. ápr. 15. 22:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg fogalmad sincs róla, hogy tulajdonképpen mi bajod van és mit is akarsz nekünk elmondani.
2016. ápr. 15. 22:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy mit beszélek, de most miért?
2016. ápr. 15. 22:43
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyjából értem mit akarnál, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás.
2016. ápr. 15. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Jó és akkor most a hunmagyar fejedelemséged erre miért is lenne akkora nagy megoldás?

Vagy most mi van?

Nem értem.

2016. ápr. 15. 22:46
 5/18 A kérdező kommentje:

A magyaroknál I.István hazaárulása előtt ez az államforma volt. És akkoriban a magyarok voltak a legsikeresebbek.

Nem fordulhatott elő, hogy egy idegen nép képviselőjét teszik be "véletlenül" magas pozícióba. A demokráciánál ez nem mondható el.

2016. ápr. 15. 22:47
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Akkor szerintem nézz utána kicsit a történelemnek, hogy mi hogy volt, mert nem éppen úgy mentek a dolgok, ahogy a te kis ősmagyar elméd azt elképzeli.

Kezdjük például ott, hogy István apja Géza volt és már az ő idejében is eléggé hátrányban voltunk a németekkel szemben. Kb. a 10. század közepétől elhaltak a kalandozó hadjáratok. Bulcsú például 948-ban keresztelkedett meg. Az Augsburg-i csatavesztés (955) megvan?

2016. ápr. 15. 22:57
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Na ezért kellene betiltani a kurucinfót és a hozzá hasonló oldalakat, mert a sügérek agyát ilyen könnyen át tudják mosni és onnantól kezdve elkezdenek mesebeli baromságokban hinni, amiknek semmi értelmük.
2016. ápr. 15. 23:01
 8/18 A kérdező kommentje:

6 ból 1 ember egyetért velem, ez már valami

Mindenestre elhatárolódok az erőszakos megoldásoktól, de ha valakinek meg kell halni akkor inkább az ellenségem haljon meg, minthogy én :D

2016. ápr. 15. 23:13
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

a micsoda helyett?

szerinted ez demokrácia?

szerintem sokadik nagy viktor által vezetett diktatúra van.

2016. ápr. 15. 23:15
 10/18 hollófernyiges ***** válasza:
93%
Szerintem a Szakrális Főgyulaságot kéne bevezetnim, ahol egy turullá átoperált nagysámán uralkodik istencsászárként.
2016. ápr. 16. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!