Ti sem fogjátok nézni a futball EB-t a tv-ben amiért a "közmédia" adja?
Tojok rá, hogy ki vagy mi adja. Örülök, hogy ennyi böjt után végre valahogy kijutott a válogatott, és láthatom Eb-n a csapatot.
Érdekes volna persze külföldi (főleg angol, azt meg is értem) kommentátorral is megnézni a meccset, úgyhogy később majd beszerzem ezeket a felvételeket is.
Nem érdekel hogy ki adja - a meccs érdekel.
Az F1 futamokat is megnézem. Ezzel gyakorlatilag kis is merül az az idő, amit a közmédia csatornáin töltök.
Mondjuk, egyébként sem nézek TV-t. F1, salakmotor, foci VB- Eb, meg néha Comedy Central, Nickelodeon - kb ennyi a Tv-zésem.
Én vagy 10 éve nem nézek tv-t, ez EB alatt se fog változni.
A focit meg egész életemben lesz@rtam.
Mondjuk a K'NAAN - Wavin' Flag az jó de ennyi.
"Én azért nem nézem, mert a foci végett buktam tesiből. Foci őrült volt a tanár, én meg nem vagyok hajlandó egy tök után rohangászni. Mindegy melyik csatorna adja, igen sokat kéne fizetni, hogy nézzem."
ja, szokásos balf.sz szöveg, akiket mindig utoljára választottak be csapatba, és akkor interneten sírnak, hogy micsoda hülyeség futni egy labda utááán; hát elárulom, ennyi erővel az összes sport hülyeség lenne, mert kb mindennek ennyi értelme van; ja, és aki tud focizni, az szeret is, ha te balf.sz vagy, az a te hibád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!