Van itt még olyan, akit lehet azzal kábítani, hogy a "Jobbik még rosszabb lenne, mint a Fidesz, mert ugyanazt csinálná stb. "?
"Az általam ismert jobbikos "úr" az MSZP tagja volt 2011-ig."
Ki? Mert eddig ezt akár ki is találhattad csak.
"Kíváncsi vagyok, hogy vigyorognátok, amikor bevezetik a széljobber diktatúrájukat.
Szerintem 1-2 év után már eléggé félreállna a szátok.
Ja és én is akkor: ;))))))"
Mi ugyan sehogy libsikém, mert "széljobber" (?) diktatúrát senki nem akar bevezetni, de ha te elhagynád az országot, és soha nem jönnél vissza, ám legyen! :))
Ha a kettő közül kellene választani akkor inkább a Fidesz.
Ők "csak lopnak" és korruptak, de a Jobbik már ha komolyan gondolja a programját akkor hazavágná az egész magyar gazdaságot körülbelül 20 évre, nem beszélve az EU-ból való kilépésünkről........
Köszi de nem kérek a Jobbikból.
Kérdező
Azt akkor hiszem megkaptad a választ.
A jobbik rosszabb, mint a fidesz, mert a teljesen rossz, téves és elhibázott fideszes politikát még radikálisabb eszközökkel valósítaná meg.
Ezzel persze nem a fideszt akarom dicsérni, mert az majdnem olyan rossz, mint a jobbik, csak egy paraszthajszállal civilizáltabb.
Szükség volna egy új alternatívára: egy valóban demokratikus, valóban szolidáris, valóban fenntarthatóságra törekvő, valóban és következetesen integráció párti, normális és hiteles politikai erőre.
Most éppen a Jobbik viselkedik egy paraszthajszállal kulturáltabban, mint a Fidesz. De még nem éri el azt a nívót, hogy rá szavazzak. Vannak pártok a Jobbikon és a Fideszen kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!