Mi lett az ELTE BTK HÖK-ös listázási botrány végkifejlete?
Semmi megszűnt a vizsgálat, mivel nem tudták bizonyítani az egészet, mert többen használták a gépeket/rendszert.
A hök vezető " mint ma született bárány" bejelentést tett, mintha Ő lett volna az áldozat. Pedig pontosan Ő felelt volna az egészért mint vezető.
"mivel a HÖK politikuskeltető."
A szélsőjobboldalit még tegyük hozzá. Mondjuk ez azért érdekes mert a bölcsész diákság inkább liberális beállítodású.
Én idén kezdtem az ELTE BTK-n és még most is szoktam látni ezt a Garbai Ádámot a kampuszon lődörögni, ezért merült fel bennem a kérdés.
Próbáltam keresgélni a neten, hogy mi lett az egész vége, de csak annyit találtam, hogy rögtön az eset után felfüggesztették a HÖK működését, majd a nem sokkal utána lévő választásokon új elnököt választottak.
Egyébként tényleg furcsa, hogy a HÖK-be ennyire be tudta fészkelni magát a Jobbik, mert az én tapasztalataim alapján is sokkal több a liberális szellemiségű diák a karon (talán csak a töri szak lehet kivétel).
"Egyébként tényleg furcsa, hogy a HÖK-be ennyire be tudta fészkelni magát a Jobbik, mert az én tapasztalataim alapján is sokkal több a liberális szellemiségű diák a karon (talán csak a töri szak lehet kivétel)."
Nekem voltak HÖK-ös évfolyamtársaim. Az volt a tapasztalatom, hogy az ilyen alacsonyabb beosztásúak (referens vagy hogy hívták) általában függetlenek voltak a HÖK-botrányoktól, és a két srác, akit ismerek, elég liberális is volt. Gondolom, ahogy haladsz fölfelé a ranglétrán, változik a dolog, hogy milyen emberekkel találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!