Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lett az ELTE BTK HÖK-ös...

Mi lett az ELTE BTK HÖK-ös listázási botrány végkifejlete?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Elfelejtődött", mivel a HÖK politikuskeltető.
2016. ápr. 13. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi megszűnt a vizsgálat, mivel nem tudták bizonyítani az egészet, mert többen használták a gépeket/rendszert.

A hök vezető " mint ma született bárány" bejelentést tett, mintha Ő lett volna az áldozat. Pedig pontosan Ő felelt volna az egészért mint vezető.

"mivel a HÖK politikuskeltető."

A szélsőjobboldalit még tegyük hozzá. Mondjuk ez azért érdekes mert a bölcsész diákság inkább liberális beállítodású.

2016. ápr. 14. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Én idén kezdtem az ELTE BTK-n és még most is szoktam látni ezt a Garbai Ádámot a kampuszon lődörögni, ezért merült fel bennem a kérdés.

Próbáltam keresgélni a neten, hogy mi lett az egész vége, de csak annyit találtam, hogy rögtön az eset után felfüggesztették a HÖK működését, majd a nem sokkal utána lévő választásokon új elnököt választottak.

Egyébként tényleg furcsa, hogy a HÖK-be ennyire be tudta fészkelni magát a Jobbik, mert az én tapasztalataim alapján is sokkal több a liberális szellemiségű diák a karon (talán csak a töri szak lehet kivétel).

2016. ápr. 14. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
2017-ben végeztem az ELTE mesterszakán, és Garbai Ádám még akkor is ott volt. :D Felvett egy órán, amin ott voltam, irtó pofátlanul beült a tanárral szemben mobilozni. Volt egy lány, aki gyakran mobilozott órán, de erre a jelenetre még ő is azt mondta, hogy pofátlan dolog volt, és még ő is szekunder szégyenként élte meg. Aztán többet be se jött. Ez 2017-ben volt, és amikor a HÖK-botrány volt, akkor még alapszakos másodéves voltam, és ez a Garbai már akkor HÖK elnök volt vagy mi. :D Nagyon gáz.
2022. nov. 20. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
*órát
2022. nov. 20. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:

"Egyébként tényleg furcsa, hogy a HÖK-be ennyire be tudta fészkelni magát a Jobbik, mert az én tapasztalataim alapján is sokkal több a liberális szellemiségű diák a karon (talán csak a töri szak lehet kivétel)."

Nekem voltak HÖK-ös évfolyamtársaim. Az volt a tapasztalatom, hogy az ilyen alacsonyabb beosztásúak (referens vagy hogy hívták) általában függetlenek voltak a HÖK-botrányoktól, és a két srác, akit ismerek, elég liberális is volt. Gondolom, ahogy haladsz fölfelé a ranglétrán, változik a dolog, hogy milyen emberekkel találkozol.

2022. nov. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!