Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliaknak most mi...

A baloldaliaknak most mi bajuk a van a boltzár eltörlésével?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem hogy nálam mindekét oldal a béka hátsója alatt van, bár amikor a témában írok mindjárt megkapom a mit csinált a "pártom". Mert ugye csak fideszes támogathatja a boltzárat. Olyan nem aki ehhez szokott német ajkú teületen.

Viszont most megy a nagy oltogatás hogy "Orbán jó mert bezáratta a voltokat" és "Orbán jó mert visszavonta".

Igen ez egy marhaság. De akkor megkérdezem hogy a baloldal jobbnak képzeli magát? Csak mert szerintük rossz volt amikor bevezette, most pedig szintén rossz mert eltörölte. Nem ezt akarták? Elérték. Ilyenkor meg szokták köszönni.

Én is vitatkoztam pénzen főbérlővel, de a végén amikor megegyeztünk, megköszöntem kultórált ember módjára.

Miért nem lehet így? Úriember nem így tesz? Még komolyan is lehetne venni, ha azt mondanák hogy a politikai vezetés belátta a hibáját. De így csak ugyaolyan arogáns nyálverők mint mondjuk hablaty árpi.

2016. ápr. 13. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Kedves 18. Azt én értem, hogy a fidesz ezzel érvelt. Csak furcsamód a tőlük független tanulmányok ezt nem támasztották alá.

Mivel a hétből kiesett egy nap, a munkabeosztások átütemezése során munkaerő felesleg szabadult fel. Ezt a felesleget elküldték az üzletek. "

Ha a kormány azt mondja, hogy a foglalkoztatás nőtt, más meg azt hogy csökkent, akkor megint te vagy az aki nem hozott forrást :(.

2016. ápr. 16. 23:16
 22/25 anonim ***** válasza:

# 21/21 Időpont ma 23:16

A kormányt forrásnak tekinteni elég perverz dolog.

2016. ápr. 16. 23:20
 23/25 anonim ***** válasza:

elég csúnya lett volna, ha a kormány nem statisztikára hanem 'csak úgy' mondta volna

ezért mondtam, hogy egyenlőre te nem hoztál semmit, a szkepticizmuson és az orbángyűlöleten kívül

2016. ápr. 16. 23:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves 21. Látom több fórumon is aktívan próbálkozol.

Kinek hozzak forrást? Neked? Van egy remek forrás, ami számodra ugyanúgy elérhető, mint bárkinek. Élj vele! Azonkívül egyet kell értenem az előző válaszolóval. A kormány állításait és soha be nem mutatott tanulmányait forrásnak tekinteni valóban perverz.

De egyet árulj el: Ha a kormány szerint olyan marha nagy növekedést generált a remek ötletük, ugyan miért vonják ÖNKÉNT vissza? Mert ez így rohadt nagy logikai bukfenc.

2016. ápr. 16. 23:28
 25/25 anonim ***** válasza:

# 23/24 Időpont tegnap 23:23

Az ugye megvan, hogy a kormány olyan statisztikát készít, amilyet akar? :-) Hivatalos statisztikai módszerekkel kihozom neked, hogy a lakosság 110%-a dolgozik.

A kormány érdeke, hogy a saját teljesítményéről hazudjon, még jó, hogy alá is támassza egy kormányközeli intézettel. :-D

2016. ápr. 17. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!