Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket is zavarnak azok,...

Titeket is zavarnak azok, akik fennen hirdetik, hogy milyen jó a vasárnapi boltzár?

Figyelt kérdés
Mármint, aki elvan a vasárnapi boltzárral, az oké legyen, attól ha újra kinyitnának neki még nem kellene kötelező jelleggel vásárolnia! De nem, ők -egy hangos, de nagyszájú kisebbség nyomja a mantrát, hogy ha ők meg tudják oldani, oldja meg más is. Egyszerűen ennyire buták és szűklátókörűek vagy csak afféle pogárpukkasztásból mennek szembe a többség véleményével?
2016. márc. 10. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Mert fideszes birkak meg mindig

Rokon is fideszes volt de ez ot is kiakasztotta

En legszivesebben pofan vernem mindet nem egyszer volt hogy elfogyott valami es pont kellett volna es nincs mert a tetu boltok zarva vannak

2016. márc. 10. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Eddig még nem láttam semmi előnyét ennek. De hát annyira jól dübörög a gazdaságunk hogy ezt is megtehetjük...
2016. márc. 10. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Pedig be tudna mindenki vásàrolni. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja hogy legyen. Nekem senki ne akarja bemagyarázni hogy heti 6 nap alatt nem képes bevàsárolni. Az ilyen ember nem is akar. Èvekig éltem Németországban, ott is megoldja több milliò ember, de ugye a magyaroknak soha, semmi nem jò.
2016. márc. 10. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Én még nem találkoztam ilyennel, de biztos van, akinek tényleg jobb. Pl. a kiskereskedők tuti boldogok.
2016. márc. 10. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Azért ne a németekkel hasonlítsuk már össze magunkat, valószínű ott teljesen más indíttatásból lett bevezetve ez az egész, és lehet hogy ott jól működik.
2016. márc. 10. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Itt nem elsősorban a hétköznapi ember "kellemetlensége" a fontos, hogy nem tud ezt-azt megvenni vasárnap, hanem az is, hogy emiatt emberek vesztették el a munkájukat....de minimum a vasárnapi pótlék kiesésével a fizetésük egy részét!! Ezzel nem nagyon foglalkozik senki!
2016. márc. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!