Megszavazták, hogy megint legyenek nyitva vasárnap a boltok. Az eladó az nem ember? Neki nem lehet hétvégéje? Az ő családja nem számít?
Isten léte nem hit kérdése. Ő Van és kész. ( "Az vagyok, aki vagyok. Mond, hogy a Vagyok küldött!") Körülvesz, és átitat mindannyiunkat. Hinni, vagy nem hinni irreleváns. Én nem hiszek, én tudok. Hinni jobb lenne. Kényelmesebb. A tudás nem csak hatalom, de teher is lehet egyben.
A Hetedik Nap nevének nincs jelentősége.
A lényeg, hogy hét napból egyet Istennek szentelj, emeld ki a többi közül azzal, hogy ünneplőbe öltözteted a szíved. Hogy...? Legyen, ahogy akarod Uram. Abba hagytam. Szólt, hogy ne prófétáljak... Ámen.
Kedves keresztényellenes és magyarellnes kommentelők. Ha akartok vasárnap magatoknak szőrtelenítőt venni akkor oldjátok meg. Ti dolgozzatok vasárnap, azért hogy barátaitoknak ne legyen probléma az, hogy testi szükségleteik kielégüljenek. A rákövetkető héten cseréljetek. És ha szappant akartok venni, akkor azt mindernképpen biztosítsák nektek.
Mivel az egészséges magyar társadalom ragaszkodik a vasárnaphoz, ezért ez nekik jár.
Ha neked ez nem tetszik, akkor menj és dolgozz. Legalább hétvégén.
A vasárnap az vasárnap. És jó mérce. Aki ellenzi, az utálja a hazáját.
Hanyan vagytok?
Válaszatiokból látszik, hogy férges az alma. Ideje, hogy jöjjön egy jó kertész.
,,...mások energiáin (és vasárnapján) szeretnek jól élni..."
Nekem ez a kedvencem 😃
Ezennel kinevezlek a KERESZTÉNY MAGYARORSZÁG FŐKERTÉSZÉVÉ!
Elvárások:
-Agymosottság
-(ál)-(szent)kereszténység
-értelmes gondolatok mellőzése
-vasárnap templomba járás(minimum 30 embert kell magaddal vinned ezt skandálva:MIÉNK A VASÁRNAP!
Feladatok:
-A hülyeség propagálása
-Legalább napi két hasonszőrűt beszervezni
-Szent VASÁRNAPON a médiában prédikálni,mialatt a józan okos emberek VÁSÁROLNAK 😃
"A vasárnap az vasárnap. És jó mérce. Aki ellenzi, az utálja a hazáját. "
Igen a vasárnap az vasárnap. Ez is egy nap. Szóval legyen csak nyitva szépen minden. Végre eljutottunk ide. Haladunk! Néha szoktak jönni hozzánk különböző felekezettől emberek. Néha be szoktuk őket hívni. Élettársam Teológiai főiskolán végzett. Vörös diplomával, ha ez segít. (ergo: nem buta!). Ott a konkrét Bibliai dolgokat és az értelmezést tanítják nem a különböző szervezetek agymosását. Elszoktak szomorodni ezek az emberek akik bejönnek, hiszen nem tudnak logikus érveket sorolni, ahogyan Te sem. Elég sok idióta ember él ebben az országban és te is ennek a piramisnak a tetején állsz. Tudsz pár imát meg zsoltárt és már is azt gondolod mindent tudsz? Elmész templomba és meg hallgatod a papnak a szövegét. Még szerintem azt is elhiszed, hogy a pap feltud téged oldozni a bűneid alól, hogyha bűnt követsz el. Hát ez valahogy nem így működik.
De, hogy egyértelművé tegyem a dolgokat: Hétfőtől - Vasárnap. Ugyanaz a nap. Semmi különbség nincs a napok között. Ha egy lakatlan szigetre kerülnél előbb utóbb elfelejtenéd milyen nap van. És nem is számítana.
Menj csak dolgozni! Örülj, hogy van munkád és ha be kell menned hát akkor bemész. Ne tagadd meg. Végén kirúgnak. "Segíts magadon Isten is megsegít!".
Nem vagyok keresztény gyűlölő. Felőlem Anubisz felekezetbe is tartozhatsz leszarom igazából, mert nem ez adja a hitet Isten felé. Ezek csak agymosások igazából.
Megdöbbentő ez a sok logikátlan szélsőséges és gyűlölködő ellenérv.
Szerencsére sokan vannak akiknek a gondolkodása egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!