Akik lenéző stílusban jobbereznek, mi nem tetszik nekik a jobboldaliságban?

Szociális érzéketlenség
Bezárkózottság,nyitottság hiánya
Múltban élés
Demagógaiolera
Szűklátókörűség
Tolerancia hiánya
Énközpontúság

Én jobboldali vagyok, a cigánykérdésben egyet is értek a Jobbikkal, de a jobboldal is hazudozik bizony. Ha neked nem tűnik fel, akkor a te szellemi színvonalad tükröződik benne.
Hazudozik a magyarok történelméről, szerintük mi már itt 40 ezer éve vagyunk, mi voltunk a legjobbak minden téren, mi neveztük el egész Európát, nekünk köszönhető minden fejlődés, ami ezen a világon van, aztán a csúnya Európa, csúnya Nyugat, csúnya zsidók hátbatámadtak és elárultak minket. Na ez az elejétől a végéig hazugság. Elég népszerű elmélet, mert a síkhülye emberek természetesen benyelik azt, ami tetszik nekik, és hát nekik az tetszik, ami őket állítja be a legjobbnak. :D
Szóval hazudozik, kitalált dolgokra büszke, fogalma sincs a magyar történelemről, és nem képesek felfogni, hogy van így is pont elég okunk büszkének lenni a magyarságunkra, nem kell hozzá kitalálni baromságokat. Kb ugyanazt csinálja, mint a szlovákok, amikor szlovákosítanak királyokat. Semmivel sem különb a két társaság.

Aha, hát én Dúró Dóra facebook-oldalán találkoztam párszor ilyennel, nem konkrétan szíriuszi származással, ennél kevésbé szélsőségessel.
Szóval szerintem minden rosszindulat nélkül, arra kell büszkének lenni, ami megtörtént (van sokminden, amire lehet), felesleges kitalálnunk hozzá.

Azért jobbereznek, mert nem tudják megfogalmazni sem, hogy mi nem tetszik nekik, pontosan mint a mocskos libsizők. Képtelenek az értelmes vitára, ne is várd, hogy elmagyarázzák itt neked értelmesen, de sajnos ezek az emberek a leghangosabbak mindkét oldalon. Szóval álljon itt egy hazaáruló libsitől, hogy semmi bajom veled azért mert jobb oldali vagy, hiszen szükség van értelmes jobb és bal oldalra is ahhoz, hogy egy ország jól működjön. Más kérdés, hogy ebből épp mi valósul itt meg, leginkább egyik sem, ha engem kérdezel.
Aki pedig jobberezésben éli ki magát az még nem jutott el addig, hogy a jobb oldali értékek nélkül percek alatt Kína kis másában találjuk magunkat, de ez fordítva is igaz, csak más paraméterekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!