Mi magyarok, tényleg a mongolok leszármazottai vagyunk?
Figyelt kérdés
Olvasom az ilyen-olyan internetes oldalakon a kommenteket, és néha a hajam égnek áll tőlük. Annyi sértés, annyi gyűlölködés, és nem értem hogy miért? Nincs olyan nap, amikor ne olvasnám legalább egyszer azt, hogy "ti vagytok Európa valódi migránsai", vagy "takarodjatok vissza Mongóliába"...2016. ápr. 12. 00:54
21/30 anonim válasza:
#18 ne írjál már hülyeségeket. "Soha nem is létezett... nincs közünk nekünk magyaroknak a magyarokhoz kulturálisan és nyelvileg stb." Jó, hogy nem azt írod, hogy mi csak szellemek vagyunk már itten vagy valami transzendens kivetülés,esetleg hologramok Európában. Tulajdonképpen meg már németül, szlávul és héberül szoktunk társalogni és nincsenek is magyar szavaink. :D Fáj ez a tömény hülyeség. Nem vagytok kispályások. A keveredés nem jelenti azt, hogy tagadni kellene a létünket vagy a hagyományainkat!
22/30 anonim válasza:
Külföldi szakemberek egész hada állítja hogy a 900-as évek elején Európát végig fosztogató nomád nép egyáltalán nem telepedett le Európában. És ők nem mendemondákra hivatkoznak.
23/30 anonim válasza:
Külföldi szakemberek. Anyám borogass, mert aztán a külföldieknek baromira az az érdekük, hogy a mi nemzeti önértékelünk normális szinten legyen. Mindig is az volt. Főleg az osztrákoknak.
25/30 anonim válasza:
Miért is? A magyarokat pont azért bélyegezték meg mindig mert mi csak ide bevándoroltunk, míg ezen kutatások eredményei szerint az egyik legősibb lakók vagyunk itt. Egyedül a fotelhazafiak akik ara verik a mellüket hogy úgy jöttünk ide mint most a szírek meg a pakik és ettől érzik magukat különlegesnek.
26/30 anonim válasza:
legősibb lakók? :D te miről beszélsz? :DDDDD
ebben vagytok ti a jók, mikor bizonygatni kell, ki milyen ősrégóta él egy helyen, mintha nem lenne tökéletesen mindegy :D
27/30 anonim válasza:
Gondolom ezt a szerb, szlovák, román "értelmiségek" írogatják leggyakrabban. :D
Bár vannak "hazai" megfelelői is az ilyen alakoknak.
Egyébként milyen oldalakon van ez?
28/30 anonim válasza:
egyébként meg már annyit keveredett a nép, hogy tök mindegy honnan jöttünk. Mellesleg mongolokkal éltünk, de nem biztos hogy ők a leszármazottaink.. aztán nem tudhatjátok, elvégre szerintem egyikötők sem élt akkor, vagy ha régészek lennétek, akkor nem gyakorikérdéseznétek :'DD
29/30 anonim válasza:
Egyébként a hunok egyesítettek vagy mi az isten, tulajdonképpen bárki párosodhatott bárkivel xdxdxd
30/30 anonim válasza:
A parasztokra rávonatkoztatták, avagy belevették őket a nemesi származásba. Ez amolyan 'adoptálás', én mindig így vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!