Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarok, tényleg a mongolo...

Mi magyarok, tényleg a mongolok leszármazottai vagyunk?

Figyelt kérdés
Olvasom az ilyen-olyan internetes oldalakon a kommenteket, és néha a hajam égnek áll tőlük. Annyi sértés, annyi gyűlölködés, és nem értem hogy miért? Nincs olyan nap, amikor ne olvasnám legalább egyszer azt, hogy "ti vagytok Európa valódi migránsai", vagy "takarodjatok vissza Mongóliába"...
2016. ápr. 12. 00:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Koszonet, ez tetszett ! :))

2016. ápr. 12. 07:07
 12/30 anonim ***** válasza:

Dehogyis mongolok XD

ezt csak szélsőjobbosok terjesztik, tudod... földönkívüli-sumer-mongol-szittya-hun-magyarság :DDDD interneten elég népszerű elmélet ez, de hát interneten a Zuckerbergküldiapénzt-posztok is népszerűek :DDD

2016. ápr. 12. 08:13
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a ponton inkább vagyunk nyugati szláv-német keverék, mint bármilyen ázsiai nép. A honfoglalás óta a természetes népességáramlás mellett nagyobb betelepítések voltak, ami genetikailag nagyon megkeverte a magyarságot.
2016. ápr. 12. 08:43
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

A magyar DNS alig 1%-a "ősmagyar".

Van bennünk ha jól tudom kb 30% szláv, 25% germán a maradékra nem emlékszem.

De arra igen, hogy genetikailag inkább vagyunk zsidók mint ősmagyarok.........

Tehát valójában genetikailag nincs sok közünk az ősmagyarokhoz. Viszont a kultúránk egy részét és a nyelvünket valamint az országunkat tőlük örököltük.

2016. ápr. 12. 12:02
 15/30 anonim ***** válasza:
30%

A magyarok, ha komolyan vesszük a hun-magyar azonosságot, akkor tényleg rokonok vagyunk a törökökkel, mongolokkal.

Ezt a 19. század végéig senki sem vitatta. A lényeg, hogy amennyiben rád olvassák vissza böfögheted nekik. Oké anno pont a mi erőink ellen építették a Kínai nagy falat. Ellenetek létre hoztak ismertebb védelmi rendszert? Vagy. Mi jutottunk el Rómáig és csak a pápa rimánkodására mentünk haza Atilla vezetésével busás haszonnal. Mi voltunk azok a Mongol népség, akik az egyesített nyugati seregeket megsemmisítettük 907-ben.

2016. ápr. 12. 14:15
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
A genetika nem hazudik az szerint meg nem szlávul beszélő szlávok vagyunk nêmi germán és román beütéssel. Én ennek hiszek nem a mendemondáknak meg dajkameséknek.
2016. ápr. 12. 14:30
 17/30 anonim ***** válasza:
49%
Az én genetikámat még nem vizsgálta senki, nem tudom kiket vizsgáltak, ezért szánomra nem releváns egy statisztika. Ha olyan térségbe mentek, ahop betelepült svábok vagy tótok élnek, akkor nem lehet csodálkozni az eredményen. Tudom, hogy vannak nekem is nem magyar őseim, mint mindenkinek szinte, de nem lenne jó, ha ez elmenne olyan irányba, hogy mi mind szláv ivadékok vagyunk, mert ez nem igaz.
2016. ápr. 12. 14:36
 18/30 anonim ***** válasza:
81%

Azt kéne felfogni hogy a magyar nem egy külön faj. Eredetileg is egy keverék nép volt, és azóta is folyamatosan keveredik. Az hogy a mai Magyarországon élő magyaroknak semmi közük a honfoglaló népcsoporthoz az tény. Sem kulturálisan sem nyelvileg sem semmilyen formában. A magyarság elpusztult a középkorban, bár vannak olyan elméletek amik szerint soha nem is létezett.

2016. ápr. 12. 15:20
 19/30 anonim ***** válasza:
95%

Ennyi erővel minden nép kevert nép, a németek sem 100%-osan németek, na mindegy...

64-es, fejezd be a baromságot, a hun-magyar rokonságot nem lehet komolyan venni, mert nincs semmi alapja. Az, hogy a XIX. századig senki nem vitatta, épp annyit jelent, minthogy senki nem vitatta azt sem, hogy nem lehetséges a Holdra feljutni, mégis sikerült.

A magyarok mint nép, nemzet léteznek, összeköti őket az egységes identitástudat és kultúra. Ettől eltekintve az ősmagyar vérvonalból, genetikából mindössze nagyjából 1 %-nyi van bennünk valóban, nagyon nagy része pedig szláv és germán, a maradék meg gondolom olasz, francia, esetleg török, stb. Mindezek mellett még magyarság létezik, mint ahogy létezik amerikai nemzet is, pedig az ő összetételük még ennél is színesebb.

2016. ápr. 12. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
65%

19

A nemzetnek még mindig semmi köze a származáshoz, vagy a genetikai összetételhez.

2016. ápr. 12. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!