Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az új, Vajna-féle színvonal...

Ez az új, Vajna-féle színvonal a TV2-n?

Figyelt kérdés

[link]

Kemény.

2016. ápr. 8. 22:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Na, erre adj indokot, könyörgöm, 4-es, hogy miért tagad le mindent a Fidesz-KDNP, miért nem tud semmit az NVI kopasz legényes ügyről?

Szerinted az MSZP küldte oda a kopaszokat, hogy Nyakó István MSZP-s politikust megakadályozzák, hogy beadja a Vasárnapi boltbezárással kapcsolatos ügyet?

Szerinted az MSZP engedte be a Fideszes polgármester feleségét? :D

https://www.youtube.com/watch?v=1etzD8QQ9_0

2016. ápr. 9. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a TV2 vagy a 444.hu a nagyobb prolimédia.
2016. ápr. 9. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:

A TV2, M1, Kossuth Rádió stb...

Mi más lenne a prolimédia?

2016. ápr. 9. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

61%-os válaszoló!

Erről beszélek, hogy te most gyakorlatilag letagadod, hogy balliberális vagy úgy mint a Fidesz-ellenesek többsége de közben pedig sajár magadat leplezed le amiért az ATV-vel szimpatizálsz valamint véded a 444-et.

Te gyakorlatilag az ország helyzetéért a Fideszt hibáztatod.

Igazam van?

Pedig csak egy kicsit kellene gondolkodnod, hogy rájöjj, hogy ebbe a liberalizmus a hibás leginkább valamint a pénzügyi érdekkörök!

Aki pedig csak is a Fideszt teszi felelőssé az ország rossz helyzete miatt és nem látja, hogy mi áll a háttérben(például te) az ne akarja már bemesélni, hogy nem balliberális!

Megkérdezhetem tőled, hogy azon túl, hogy keményen Fidesz-ellenes vagy mi a politikai nézeted/ideológiád?

2016. ápr. 9. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Igen is, a Fidesz a hibás, ha nem tudnád!

Mi a rossebnek annyi stadiont építeni az országban, amikor az egészségügyön, szociális hálón és az oktatáson kéne változtatni, na meg tisztességes munkahelyeket kéne létrehozni, nem pedig közmunkát?

Az, hogy utálom a fideszt, még sokkal jobban, mint a baloldalt, nem vagyok balliberális!

Ne általánosíts és ne provokálj!

2016. ápr. 9. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Erre még nem reagáltál:

"Megkérdezhetem tőled, hogy azon túl, hogy keményen Fidesz-ellenes vagy mi a politikai nézeted/ideológiád?"

2016. ápr. 9. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
15: Azért kell stadiont építeni, mert abból a legkönnyebb lopni. Ez nem atomfizika. Ha az orvosoknak, megy úgy általában az egészségügybe pumpálnák azt a pénzt, akkor ők miből vennének villákat és drága autókat maguknak?
2016. ápr. 9. 15:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerinted mennyire "hiteles" az M1 és kormány s3ggny@ló társai, ahol minden nap nyomatják a propaganda reklámokat óránként?

Ez tudod mi?

Ez Észak-Koreához hasonló rendszer, ahol kőkemény agymosáson esel át, hogy el hidd azt, amit a Fidesz közöl veled!

Belőled ZOMBIT csinált Viktor!

Mások ellen uszít téged, élteted a Felcsúti "törpe királyt"!

Több pénzt költa Fidesz Mészáros Lőrincnek, aki nem csak 4000 hektáros földet vásárolt, hanem már Dunakeszin is bele kezd stadion építésbe!

Értelmesebb dolgokra nem megy a pénz, csak stadion, stadion, stadion!

Minden hónapba közli a Kossuth Rádió, hogy "Ünnepélyes keretek között adták át az XY Stadiont X helyen!"

És ha olyan jólét lenne az országban, miért kell azt reklámozni, amikor azt én is megérezném?

2016. ápr. 9. 15:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Pártfüggetlen vagyok, ha nem tudnád, te provokátor!

Na, örülsz, hogy reagáltam?

És most te is reagálj a 9-es, 10-es kommentre és válaszolj a kérdéseimre!

Minden kérdésemre!

Te azt elhiszed, hogy az MSZP rendelte ki a kopaszokat, hogy megakadályozzák Nyakó István MSZP-s politikus bejutását a választási irodába?

Ezt te elhiszed?

Ne mondd már, hogy az MSZP saját maga ellen uszítja képviselőtársát!

2016. ápr. 9. 15:38
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem reagálok, mert nem látom értelmét vitatkozni veled.

Balliberális vagy és kész.

Ezen nincs mit ragozni.

Nem kérek választ.

2016. ápr. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!