Na, erre adj indokot, könyörgöm, 4-es, hogy miért tagad le mindent a Fidesz-KDNP, miért nem tud semmit az NVI kopasz legényes ügyről?
Szerinted az MSZP küldte oda a kopaszokat, hogy Nyakó István MSZP-s politikust megakadályozzák, hogy beadja a Vasárnapi boltbezárással kapcsolatos ügyet?
Szerinted az MSZP engedte be a Fideszes polgármester feleségét? :D
A TV2, M1, Kossuth Rádió stb...
Mi más lenne a prolimédia?
61%-os válaszoló!
Erről beszélek, hogy te most gyakorlatilag letagadod, hogy balliberális vagy úgy mint a Fidesz-ellenesek többsége de közben pedig sajár magadat leplezed le amiért az ATV-vel szimpatizálsz valamint véded a 444-et.
Te gyakorlatilag az ország helyzetéért a Fideszt hibáztatod.
Igazam van?
Pedig csak egy kicsit kellene gondolkodnod, hogy rájöjj, hogy ebbe a liberalizmus a hibás leginkább valamint a pénzügyi érdekkörök!
Aki pedig csak is a Fideszt teszi felelőssé az ország rossz helyzete miatt és nem látja, hogy mi áll a háttérben(például te) az ne akarja már bemesélni, hogy nem balliberális!
Megkérdezhetem tőled, hogy azon túl, hogy keményen Fidesz-ellenes vagy mi a politikai nézeted/ideológiád?
Igen is, a Fidesz a hibás, ha nem tudnád!
Mi a rossebnek annyi stadiont építeni az országban, amikor az egészségügyön, szociális hálón és az oktatáson kéne változtatni, na meg tisztességes munkahelyeket kéne létrehozni, nem pedig közmunkát?
Az, hogy utálom a fideszt, még sokkal jobban, mint a baloldalt, nem vagyok balliberális!
Ne általánosíts és ne provokálj!
Erre még nem reagáltál:
"Megkérdezhetem tőled, hogy azon túl, hogy keményen Fidesz-ellenes vagy mi a politikai nézeted/ideológiád?"
Szerinted mennyire "hiteles" az M1 és kormány s3ggny@ló társai, ahol minden nap nyomatják a propaganda reklámokat óránként?
Ez tudod mi?
Ez Észak-Koreához hasonló rendszer, ahol kőkemény agymosáson esel át, hogy el hidd azt, amit a Fidesz közöl veled!
Belőled ZOMBIT csinált Viktor!
Mások ellen uszít téged, élteted a Felcsúti "törpe királyt"!
Több pénzt költa Fidesz Mészáros Lőrincnek, aki nem csak 4000 hektáros földet vásárolt, hanem már Dunakeszin is bele kezd stadion építésbe!
Értelmesebb dolgokra nem megy a pénz, csak stadion, stadion, stadion!
Minden hónapba közli a Kossuth Rádió, hogy "Ünnepélyes keretek között adták át az XY Stadiont X helyen!"
És ha olyan jólét lenne az országban, miért kell azt reklámozni, amikor azt én is megérezném?
Pártfüggetlen vagyok, ha nem tudnád, te provokátor!
Na, örülsz, hogy reagáltam?
És most te is reagálj a 9-es, 10-es kommentre és válaszolj a kérdéseimre!
Minden kérdésemre!
Te azt elhiszed, hogy az MSZP rendelte ki a kopaszokat, hogy megakadályozzák Nyakó István MSZP-s politikus bejutását a választási irodába?
Ezt te elhiszed?
Ne mondd már, hogy az MSZP saját maga ellen uszítja képviselőtársát!
Nem reagálok, mert nem látom értelmét vitatkozni veled.
Balliberális vagy és kész.
Ezen nincs mit ragozni.
Nem kérek választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!