Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 27. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezek a maji fijatalok lusták tanúni!

Bezzeg mi!

2016. jan. 27. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kivonnák a hittant + tornát + egyéb rohadt hasznos órákat, akkor még tűrhető is lenne a diákok órarendje.
2016. jan. 27. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez természetesen csak a Soros pénzelte balliberális-nemzetellenes csőcselék hazugsága...

szeptemberben kezdi a lányom az iskolát, inkább bele sem gondolok a dologba.

2016. jan. 27. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy rá kellene jönnie az oktatásért felelősöknek,hogy hasznosítható tudást adjanak a gyerekek kezébe,ne pedig felesleges,a valóságtól elrugaszkodott dolgokkal traktálják őket.Az életre kellene,hogy felkészítse őket az iskola.
2016. jan. 27. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

"Ha kivonnák a hittant + tornát..."

Na, még egy hazaáruló, aki nem akar edzett keresztes katonákat.

2016. jan. 27. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Két tanár beszélget:

- Ti hová mentek nyaralni az idén?

- Még nem tudjuk, és te?

- Én krétára gyűjtök.

XD

2016. jan. 27. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Először is: ****** ez a sok fideszes *************.

Most, hogy még a csillagokat is lehoztam az égről nemes kormányunk előtt, a véleményem: rettentően sajnálom azokat a gyerekeket, akik ebben a rendszerben vannak. Ennek a mocskos bandának az a célja, hogy droidokat neveljen, akiket az orruknál fogva lehet irányítani. Ez a sok álkeresztény biztos, hogy a pokol legmélyebb bugyraiban fog elégni majd (pedig nem is vagyok hívő...)

2016. jan. 27. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!