Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk van a legalacsonyabb...

Nálunk van a legalacsonyabb személyi jövedelem adó Európában? :DA magyar reformok működnek?

Figyelt kérdés

Megkaptam én is ezt a "magyar reformok működnek" füzetet,aminek az első oldalán az állt,hogy nálunk van a legalacsonyabb személyi jövedelem adó(15%),még pl Ausztriában 50%:D

Na,már most azt nem tették hozzá,hogy Ausztriában a gazdagok adóznak 50%.os kulccsal,illetve más országoknál is a legmagasabb kulcsokat hasonlították össze a magyar egykulcsos adóval:D

Mi ez ha nem az emberek hülyének nézése?:D

Most az egyszerű buta embernek ebből azt jött le,hogy milyen jó nekünk,mert mi keveset adózunk?:D

Ja,és az nincs a kis füzetnek,hogy nálunk a legmagasabb az ÁFA Európában:DD

Érdekes..

2016. ápr. 8. 07:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy 50 éves ember is lehet buta, még nem teszi a te mondandódat legitimmé.

Véleményt képviselsz, csak nem a sajátodat. Honnan szülöd a gondolataidat? Hát innen onnan az internetről... Ez nem szalmabáb érvelés, ez egy csomag amit te is képviselsz.

A szolidáris eszme amiről beszélsz, semmi másra nem jó, minthogy érzelmi alapon kezeljünk dolgokat.

Mondj egy gazdásági okot miért kellene Magyarországon differenciálni a fizetésből származó jövedelmeket. Itt mindenki egyformán csóró, ha nem vetted volna észre...

2016. ápr. 8. 16:38
 22/24 anonim ***** válasza:

"Mondj egy gazdásági okot miért kellene Magyarországon differenciálni a fizetésből származó jövedelmeket."

Nagyobb adóbevétel? Vagy ha ezt nem is fogadjuk el, akkor a középosztály szélesítése? Fokozza a fogyasztást?

Nyilván vannak árnyoldalai is, nem vagyok fanatikus hogy ne vegyem észre, de több előnyét látom a dolognak, mint hátrányát.

"Véleményt képviselsz, csak nem a sajátodat."

Most mondjam én is ezt rólad? Nem jutunk előrébb, valóságtartalma meg nem lesz több bármit gondolunk egymásról.

De én itt befejeztem, még mindig rám próbálod helyezni a hangsúlyt, mintsem az írásomra.

Ui.: "minthogy érzelmi alapon kezeljünk dolgokat."

S, ugyanúgy érzelemalapú az elutasítottsága is, szóval megint nem jutottunk előrébb.

2016. ápr. 8. 16:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez az élettapasztalat vita érdekes,különösen annak tükrében,hogy például a mai kormányzó "elit" tagjai, mekkora élettapasztalattal kerültek annakidején a parlamentbe.Mit tudnak munkáról,mindennapi problémákról azok,akik egész életükben politikusok voltak?
2016. ápr. 8. 17:50
 24/24 anonim ***** válasza:

"Nagyobb adóbevétel? Vagy ha ezt nem is fogadjuk el, akkor a középosztály szélesítése? Fokozza a fogyasztást?"

A fogyasztást nem fokozza. A jövedelem annyi amennyi (ezt fejezi ki a GDP Y össztevője). Maximum máshogy differenciálódik, de attól, hogy te pénzt adsz a Diószeghy Sámuel út lakóinak még nem fognak középosztálybeli kulturális sajátosságokat felvenni, gondolva itt pl a tanulásra.

A többi pedig szociális, és nem gazdasági érv.

"Ez az élettapasztalat vita érdekes,különösen annak tükrében,hogy például a mai kormányzó "elit" tagjai, mekkora élettapasztalattal kerültek annakidején a parlamentbe."

Cavintont felejtetted el bevenni, vagy most nem akarod elhúzni az ultimate érvet, hogy ott mindenki ex MSZMP-s? A közgazdászok akik ezeket kigondolják nem ma kezdték.

2016. ápr. 8. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!