Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tabu a cigányokat...

Miért tabu a cigányokat cigánynak vagy romának nevezni?

Figyelt kérdés
Ha valaki itt panaszkodik hogy svábok költöztek a szomszédságába és zavarja őt akkor a kutya nem foglalkozik vele. De ha meg cigányokkal kérdezi akkor törlik a kérdést és amíg a kérdést nem törlik a liberálisok hisztiznek pár sort.
2016. ápr. 7. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Amióta Orbán van hatalmon azóta nem lehet cigányoknak hivni a cigányokat, pedig cigánypecsenye és cigánykerék, és a németeket sem dajcsoknak hívjuk
2016. ápr. 7. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
65-ös, mi a helyzet azzal a szólással, hogy cigányútra ment? A romaprímás pedig, mint foglalkozás, elég hülyén hangzik.
2016. ápr. 7. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem sűrűn hallottam még cigányt úgy pöffeszkedni, hogy "Csak azért, mert roma vagyok"?

Egyébként pedig egy szó szerinti idézet egy falumbeli bácsitól a témáról:

"68 éven át magyar cigány voltam, az is maradok. Különben sem kérdezte senki, hogy akarok-e roma lenni."

2016. ápr. 7. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük hozzá, egy másik kisebbség alkotja általában ezeket az úgynevezett jogvédőket. Ők vannak ott mindenhol. Ha Izraelre egy rossz szót mondasz, sok helyről kitiltanak. De nincs ám háttérhatalom...
2016. ápr. 7. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A cigány az cigány, a roma az meg egy focicsapat.

A libsik meg 5 perc hírnévért a saját... khm

2016. ápr. 8. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!