Csak szerintem kezdett el teljes gőzzel zakatolni a szakadék felé az egész világ?
Figyelt kérdés
Ebola, ukrán-orosz konfliktus, Iszlám Állam, özönlenek a bevándorlók, lázadások az USA-ban és a szélsőségek előretörése, stb...
Nagyon félek, hogy mivé fejlődik majd ez az egész pár év múlva és hogy mi jöhet még.
2016. ápr. 5. 20:46
21/24 anonim válasza:
Hát,akkor hajrá,drukkolj érte.Én egyáltalán nem látom közelinek.Hiába,no,ilyen hitetlen vagyok.
22/24 anonim válasza:
Milyen lázadások vannak az USA-ban? Amúgy nem lesz változás, mivel pénzelik az Iszlám Államot, hogy terrorba tartsák a világot. Egyrészt lehet ezáltal az európai kultúrát, nemzetállamokat gyengíteni, másrészt fegyvereket eladni, ráadásul olajban és ásványkincsekben gazdag területeket kisajátítani. Tiszta haszon az amcsiknak.
23/24 anonim válasza:
"Nagyon közel a cél"
Látszik rajtad, hogy nem informatika/gépiparban dolgozol.
Hanyadikas vagy?
24/24 anonim válasza:
Aha. Én is hallok valamit. Talán zakatolás. Vonatot megállítani nem könnyű. Szólj a mozdonyvezetőnek, én most nem érek rá. Másfelé megyek.
De annak örülök, hogy itthon semmi problémát nem észlelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!