Miért védik sokan Kiss László tettét, a csoportos megerőszakolást? Mi lett volna ha az ő gyereküket erőszakolta volna meg? Akkor is rámondanák hogy hát régen volt meg leülte érte a 3 évet?
Amúgy azt sem értem hogy a sok migránst elítélik a viselkedésükért ahogy a nőkkel bánnak, erre kiderül hogy a magyar vizilabda válogatott kapitány is egy erőszakos beteg ember, akire sose bíznánk normális körülmények között a gyerekünket?
Vagy nála is működik a kettős mérce a megbocsátást illetően?
ITt részletezik hogyan fogtak le 3-an egy ártatlan magyar nőt akit utánna megerőszakoltak sorban, majd be is gyógyszerezték hogy ne mozogjon annyira...
"Hadd lopjon a Fidesz! A Gyúrcsán is lopott, hadd lopjanak ők is!"
Ez egy ilyen ország...
Kérdező!
És azt miből gondolod, hogy Kiss Lászlót ugyanazon emberek védik akik elítélik a migránsokat?
Istenem bmeg, utolsó, látom megy az áldozathibáztatás. Mellesleg beismerte mindhárom ember a tettét, ezért is ítélték el őket, de nehogy egy kicsit is tájékozódj, tényleg..
Kérdező, a kérdésedhez nem tudok semmit sem érdemben hozzáfűzni, nekem is hánynom kell ettől az egésztől.
Hagyjuk már ezt a nevetséges migránsmosdatást. Az európai kultúrkörben felnőtt férfiak túlnyomó többsége nem kezeli tárgyként a nőket és sosem bántalmazna ilyen módon közülük egyet sem.
Szerintem nem védi senki, de ez a sztori nagyon sántít. Főleg, hogy így ennyi év távlatából az eset, valamint a nyomozás és a tárgyalás pontos körülményei sem nagyon ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!