Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » INDEX szavazás vége kíváncsiak...

INDEX szavazás vége kíváncsiak vagytok?

Figyelt kérdés

nem reprezentatív

[link]

"Az Index-olvasók körében – csak úgy, mint általában az internetezők között - változatlanul a Fidesz (31%), a Jobbik (22%) és az LMP (19%) a legnépszerűbb

az MSZP csupán 9, az MDF 5, és a Civil Mozgalom 2 százalékot kapott."

Jobbikos vagyok én nem mondom hogy elcsalták nem is érdekel különösebben...

2010. ápr. 5. 17:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
63%

" Nem nagyon értem hogy miben szenvedtem vereséget, a helyes irási hibák meg azért vannak mert angol billentyüzetem van.Én is remélem amugy hogy emelt fövel viselik majd a Jobbikosok a "vereségüket" 11.-e után és nem kiabálják majd habzo szájjal hogy csalás történt.Amugy nem sértésböl irtam ne vedd a szivedre csak hangoztatják a Jobbikosok hogy a net az ö területük ott a legerösebbek, ahhoz képest kevéske.

"

oké oké uncsi vagy :)

szebb jövőt!

2010. ápr. 5. 18:53
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Netes szavazás kb. semmit nem ér.

Myvip jobbikos, klubjába mentek ezrével az üzenetek, hogy nag gyerünk szavazani az indexen...

Sokat ér...

2010. ápr. 5. 20:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Szegények,nagyon idegeskednek a Jobbik sikerén..pedig ez csak egy felmérés volt...:)
2010. ápr. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!