Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » INDEX szavazás vége kíváncsiak...

INDEX szavazás vége kíváncsiak vagytok?

Figyelt kérdés

nem reprezentatív

[link]

"Az Index-olvasók körében – csak úgy, mint általában az internetezők között - változatlanul a Fidesz (31%), a Jobbik (22%) és az LMP (19%) a legnépszerűbb

az MSZP csupán 9, az MDF 5, és a Civil Mozgalom 2 százalékot kapott."

Jobbikos vagyok én nem mondom hogy elcsalták nem is érdekel különösebben...

2010. ápr. 5. 17:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%

"Én 70 év felett beszüntetném a választójogot"

Mert te egy büdös tahó vagy.

Én meg 84 % alatt megtiltanám a vélemény nyilvánítást.

2010. ápr. 5. 17:25
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

nem reprezentatív

de a jobbik így is jól jött ki annyi

szebb jövőt!

2010. ápr. 5. 17:28
 13/23 anonim ***** válasza:
45%

na végre, kíváncsi voltam, kb erre számítottam. De az LMP meglepett.

amúgy: "Az érvénytelenül szavazni vágyók jó ha tudják, hogy a törvény szerint nem számít érvénytelennek, ha szabályosan egy jelöltet beikszelnek, és még rajzolnak a lapra egy nyuszit vagy PÖCSÖT, esetleg megjegyzést írnak, vagy kihúzzák valamelyik jelölt nevét"

És még a kuruc.info szóhasználata felháborító...

2010. ápr. 5. 17:31
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Én meg megtiltanám, hogy az szavazzon aki 100 IQ alatt van. Hogy lehet ilyet mondani, hogy 70 felet nem kéne szazni??? Apámnak több esze van mint sz összesnek aki ott van a parlamentben de már 70 fölött van. Ettől még nem szenilis, értelmesebb mint a legtöbben itt.
2010. ápr. 5. 17:31
 15/23 anonim ***** válasza:
29%
Ahhoz képest hogy szinte minden szélsöjobbos oldal szavazásra buzditotta, az egész nap gép elött ülö 15 éves Jobbik rajongoit ez elég karcsu eredménynek számit.Az az lmp eredmény meg nem tudom hogy jött ki, elég meglepö sztem ott is vmi csoportos szervezéssel történö szavazás volt vagy csak az aktivisták belelendültek.
2010. ápr. 5. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
HAJRÁ LMP
2010. ápr. 5. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

" Ahhoz képest hogy szinte minden szélsöjobbos oldal szavazásra buzditotta, az egész nap gép elött ülö 15 éves Jobbik rajongoit ez elég karcsu eredménynek számit.Az az lmp eredmény meg nem tudom hogy jött ki, elég meglepö sztem ott is vmi csoportos szervezéssel történö szavazás volt vagy csak az aktivisták belelendültek."

szerintem emelt fővel viseld a vereséget :)

és legközelebb kevesebb helyesírási hibát :dd

hajrá Jobbik

csak a Jobbik!

2010. ápr. 5. 17:59
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
anti jobbikosokkal úgyse lehet mit kezdeni :D
2010. ápr. 5. 18:02
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

A Jobbik az egyetlen párt aki a magyar emberek érdekeit képviseli.

A többi a nagytőke számító és korrupt bűvöletében él.

Hazaáruló senkik a tagjaik, akiket nem érdekel hogy mi van az ország népével, csak hogy a kenőpénz a külföldi számláikon vastagodjon.

A nagy központoknak mennyi összedobni 10milliárdot?

Ha azt szétdobod a képviselőknek, azok az anyukat is ...!

2010. ápr. 5. 18:06
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Nem nagyon értem hogy miben szenvedtem vereséget, a helyes irási hibák meg azért vannak mert angol billentyüzetem van.Én is remélem amugy hogy emelt fövel viselik majd a Jobbikosok a "vereségüket" 11.-e után és nem kiabálják majd habzo szájjal hogy csalás történt.Amugy nem sértésböl irtam ne vedd a szivedre csak hangoztatják a Jobbikosok hogy a net az ö területük ott a legerösebbek, ahhoz képest kevéske.
2010. ápr. 5. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!