INDEX szavazás vége kíváncsiak vagytok?
nem reprezentatív
"Az Index-olvasók körében – csak úgy, mint általában az internetezők között - változatlanul a Fidesz (31%), a Jobbik (22%) és az LMP (19%) a legnépszerűbb
az MSZP csupán 9, az MDF 5, és a Civil Mozgalom 2 százalékot kapott."
Jobbikos vagyok én nem mondom hogy elcsalták nem is érdekel különösebben...
"Én 70 év felett beszüntetném a választójogot"
Mert te egy büdös tahó vagy.
Én meg 84 % alatt megtiltanám a vélemény nyilvánítást.
nem reprezentatív
de a jobbik így is jól jött ki annyi
szebb jövőt!
na végre, kíváncsi voltam, kb erre számítottam. De az LMP meglepett.
amúgy: "Az érvénytelenül szavazni vágyók jó ha tudják, hogy a törvény szerint nem számít érvénytelennek, ha szabályosan egy jelöltet beikszelnek, és még rajzolnak a lapra egy nyuszit vagy PÖCSÖT, esetleg megjegyzést írnak, vagy kihúzzák valamelyik jelölt nevét"
És még a kuruc.info szóhasználata felháborító...
" Ahhoz képest hogy szinte minden szélsöjobbos oldal szavazásra buzditotta, az egész nap gép elött ülö 15 éves Jobbik rajongoit ez elég karcsu eredménynek számit.Az az lmp eredmény meg nem tudom hogy jött ki, elég meglepö sztem ott is vmi csoportos szervezéssel történö szavazás volt vagy csak az aktivisták belelendültek."
szerintem emelt fővel viseld a vereséget :)
és legközelebb kevesebb helyesírási hibát :dd
hajrá Jobbik
csak a Jobbik!
A Jobbik az egyetlen párt aki a magyar emberek érdekeit képviseli.
A többi a nagytőke számító és korrupt bűvöletében él.
Hazaáruló senkik a tagjaik, akiket nem érdekel hogy mi van az ország népével, csak hogy a kenőpénz a külföldi számláikon vastagodjon.
A nagy központoknak mennyi összedobni 10milliárdot?
Ha azt szétdobod a képviselőknek, azok az anyukat is ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!