. Kaptam ilyen jobbikos kis füzetet vagy mi a fenét, amibe benne van a rövidített programjuk, és van benne egy ilyen is: Ez nem túlzás?
"Interjú az Istennel"...Ez azért már szerintem felháborító...Még Istennel is politizálni akarnak...
(Most nem írom le az "interjút",szerintem mindenki tudja)
Egy nem liberális
Az értelmiség nem feltétlen az értelmet képviseli.
De eddig vaciláltam, kire szavazzak, de ha tényleg ilyeneket ír a jobbik, tuti nem rájuk szavazok. Szerencsétlen idióták, nem más.
A kérdezőnek:
Egy linket szeretnénk, amíg nem másolod be, addig hazugság amit írsz.
Jelenleg hazudsz, kérdező, támaszd bizonyítékokkal is elő az állításodat!
Ha csak két sornyi kérdést írsz, vedd már a fáradtságot a helyesírásra!
"amibe"
Azt hittem mindenki megkapta...Az nem túlzás,hogy foglalkozik a kereszténységgel,de ne interjúvolja meg Istent..És azzal nyerjen szavazatokat...
Igen biztos hazudok...Majd ha lesz egy kis időm este felé ide írom az interjút,hogy mi van benne.
Jobbik ellenes a kérdező:
Írd már le hogy miért szavazol a pártodra?
És azt is írd le, miért?
Azért szavazok a Fideszre,mert én 98 és 2002 között sokkal jobban éltem mint valaha,pedig a középrétegbe tartozom.Te akkor gondolom még tini voltál.(És ez nem baj...ilyen idős koromba én is politizáltam,mert te szerintem úgy 20-22 éves lehetsz,és ezzel semmi baj sincs...)
Abba is biztos vagyok,hogy loptak,de mégis stabil volt a gazdaság,és én is jól éltem+ a körülöttem lévők is...A jobbik is ugyanúgy lopna,mint a többi párt,csak még nem "bizonyíthattak" hiába vallják magukat becsületesnek magukat...A Fidesz is csinál 1-2 badarságot,de ők tudják helyreállítani a gazdaságot!
(Tudom,hogy hazug agy mosott libsi vagyok persze persze...)
Hát nekem, és az országnak semmivel sem volt jobb. ".A jobbik is ugyanúgy lopna,mint a többi párt,csak még nem "bizonyíthattak" hiába vallják magukat becsületesnek magukat"
Ismered a pásztor róka és kutya meséjét?
Amikor a róka kezdi a bárányok figyelését, és eltűnik 2 bárány. A róka megette. Jön a pásztor:
Hova tűnt a két bárány?
Megettem. Felelte a róka. De a kutya sokkal többet evett meg volna.
Kutya= Jobbik.
Na ezt mondod te.
Egyébként '76- ban születtem.
Ki tudod számolni, 12 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!