A jobbikosok miért nem értik meg, hogy ellehet pártolni a pártjuktól? Mert sok ilyen kérdés volt már, és mindenkit le hazug liberálisoztak.
Én is ez Ep választáson rájuk szavaztam.de most nem fogok.Nem tudom,hogy a Civil Mozgalomra vagy a Fideszre szavazzak.(nem kellenek tanácsok,mert abból úgy is agy mosott zsidó bérenc liberális lennék)
Viszont hozzá teszem,nem vagyok liberális.
Rosszul értelmeztétek.
Úgy értem,hogy ha valaki kilép a szavazó táborból,és azt ide leírja(pl most én,vagy még sokan)azt egyből le hazug libsizitek.
Én megértem ha elpártol valaki mellőle, de nem mindegy milyen okokból. Ha azért pártol el valaki mert itt fórumon megsértették a szimpatizánsai: ostobaság.
Ha azért mert 10 éves, egyetemista kép előkerült valamelyik jobbikosról, amelyiken részegen pózol: megintcsak ostobaság.
Vagy ha a hazug, drogos indexnek hisz valaki (lsd. kerékbilincs) megint csak: ostobaság.
Viszont ha neked az elmúlt 20, esetleg 8 év sikeres volt, és úgy érzed nem kell változtatni semmin (amit kétlek), akkor szavazz csak a FIdesz, MSZP, MDF-re.
Rosszul értelmeztétek.
Úgy értem,hogy ha valaki kilép a szavazó táborból,és azt ide leírja(pl most én,vagy még sokan)azt egyből le hazug libsizitek.
Azok egyszerűen nem látnak át a szitán, és beveszik a média mágiát!
"ha neked az elmúlt 20, esetleg 8 év sikeres volt, és úgy érzed nem kell változtatni semmin (amit kétlek), akkor szavazz csak a FIdesz, MSZP, MDF-re."
Amikor ilyen ócska kampányszövegeket már szégyen lesz leírni, akkor elmondhatjuk, hogy Magyarországon a demokrácia elérte az érettség egy magasabb fokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!