Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok miért nem értik...

A jobbikosok miért nem értik meg, hogy ellehet pártolni a pártjuktól? Mert sok ilyen kérdés volt már, és mindenkit le hazug liberálisoztak.

Figyelt kérdés

Én is ez Ep választáson rájuk szavaztam.de most nem fogok.Nem tudom,hogy a Civil Mozgalomra vagy a Fideszre szavazzak.(nem kellenek tanácsok,mert abból úgy is agy mosott zsidó bérenc liberális lennék)

Viszont hozzá teszem,nem vagyok liberális.

2010. ápr. 5. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Mert éppenolyan agymosottak,mint a Jehovások.Amit a vezér mond,az a szentírás.Képtelenek felfogni,hogy nem mindenki azt tartja jónak,amit ők.A lisizés pedig divat lett köztük mostanában.Hogy,miért pont ők,az még nem sikerült megfejtenem.Én sem vagyok különben liberális.
2010. ápr. 5. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért kéne elpártolnom a Jobbiktól?
2010. ápr. 5. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg én megértem, hogy van aki elpártol. ennyi. szíve joga.
2010. ápr. 5. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem látod a fától az erdőt... mert gondolom az volt a problémád, hogy "sok mindenben egyetértek velük, de nem tudok azonosulni a módszereikkel" - nos, akkor tényleg inkább szavazz a tolvaj pártokra, szíved joga.
2010. ápr. 5. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerinted csak a Jobbiktól kell elhatárolódni? Azoktól miért is nem, akik ide juttatták az országot 8 év alatt?
2010. ápr. 5. 10:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Rosszul értelmeztétek.

Úgy értem,hogy ha valaki kilép a szavazó táborból,és azt ide leírja(pl most én,vagy még sokan)azt egyből le hazug libsizitek.

2010. ápr. 5. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Én megértem ha elpártol valaki mellőle, de nem mindegy milyen okokból. Ha azért pártol el valaki mert itt fórumon megsértették a szimpatizánsai: ostobaság.

Ha azért mert 10 éves, egyetemista kép előkerült valamelyik jobbikosról, amelyiken részegen pózol: megintcsak ostobaság.

Vagy ha a hazug, drogos indexnek hisz valaki (lsd. kerékbilincs) megint csak: ostobaság.

Viszont ha neked az elmúlt 20, esetleg 8 év sikeres volt, és úgy érzed nem kell változtatni semmin (amit kétlek), akkor szavazz csak a FIdesz, MSZP, MDF-re.

2010. ápr. 5. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Rosszul értelmeztétek.

Úgy értem,hogy ha valaki kilép a szavazó táborból,és azt ide leírja(pl most én,vagy még sokan)azt egyből le hazug libsizitek.

Azok egyszerűen nem látnak át a szitán, és beveszik a média mágiát!

2010. ápr. 5. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

"ha neked az elmúlt 20, esetleg 8 év sikeres volt, és úgy érzed nem kell változtatni semmin (amit kétlek), akkor szavazz csak a FIdesz, MSZP, MDF-re."

Amikor ilyen ócska kampányszövegeket már szégyen lesz leírni, akkor elmondhatjuk, hogy Magyarországon a demokrácia elérte az érettség egy magasabb fokát.

2010. ápr. 5. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy el lehet pártolni. ez természetes, csak senki ne akarja azt beadni, hogy Jobbikos volt s most már nácizzaa Jobbikosokat :)) illetve azért pártolt el mert itt a gyakorikerdesekhun egyesek nevtelenul gyalazatos modon beszeltek a jobbikosok nevében:)) Hazudni is tudni kell gyerekek... Szerintetek hány fiatal lesz aki ez az oldal szerint dönti el, hogy kire szavaz? 50? 100? annyi nem hiszem... szóval kár a gőzért!
2010. ápr. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!