Nektek is meghozta a postás a "Magyar reformok működnek" című propaganda füzetet?
A szegényeknek lesz mivel begyújtani:D
Jó lesz gyújtósnak:D
De miért lettem lepontozva ?
Azt írtam , hogy jó a grafikája és a szerkesztése , nem azt hogy egyetértek vele.....
Előző! A 2010 óta általad emlegetett felgyülemlett rengeteg pénzt még nem döntöttem el hova tegyem. Itt állok bután a pénzhegy mellett és azon gondolkozom, hogy talán stadion építésbe kezdek. De lehet, hogy előtte szögesdrótos kerítéssel körbevonom a telket, de csak két oldalról, mert máshonnan úgysem próbálkozhat senki.
Ajh, nehéz döntés ez. Annyi mindenre futna belőle. Talán még egy kis parkra is és tóra a Nyugati mellett.
Majd meglátjuk, de az biztos, hogy egészségügyre és oktatásra nem költök, az baromság.
Ha olvasatlanul egyenesen tűzbe-vízbe vetjük a füzetet, akkor látatlanban miről beszélünk? Ez szerintetek így átgondolt véleményalkotás, vagy előítélet? Ha olyan semmitérőek azok az intézkedések amiket abban felsoroltak, talán vissza kellene vonni egy időre viss az összest. Csak úgy próbaképpen.... És egyszerre...
Merthogy szidjuk, meg gúnyoljuk, de élvezzük a hasznát, az mennyire tisztességes?
"Ha olyan semmitérőek azok az intézkedések amiket abban felsoroltak, talán vissza kellene vonni egy időre vissza az összest. Csak úgy próbaképpen.... És egyszerre... "
Na és akkor mi történne? Vasárnap újra nyitva lennének a boltok? Vagy lecsökkenne az áfa? Ugyanis a vezéred megemelte ne felejtsük! A füzet elején (ugyanis belelapoztam) azzal dicsekszenek, hogy nálunk a legkisebb az SZJA, arról kussolnak, hogy sehol nincs ekkora ÁFA mint ebben a korrupciótól rothadó országban.
"Merthogy szidjuk, meg gúnyoljuk, de élvezzük a hasznát, az mennyire tisztességes?"
Tehát, ha most lehetne választani, hogy lemondok arról a sok jóról, amit tett a megbecsült kormány értem és egyúttal vissza állítanánk a 2010-es állapotot, akkor élnék-e vele? Naná.
Magyarország jobban teljesít a farkamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!