Miért ilyen erős az ellenzéki propaganda?
Figyelt kérdés
Végre fejlődik az ország, a Magyaroknak egyre jobb az életük és egyre boldogabbak vagyunk és Orbán Viktor még az immigránsokat is megállította.
Szerintem nagyon jó minden, a baloldaliak meg csak kárognak.
2016. márc. 4. 21:41
1/11 anonim válasza:
Fáj nekik hogy már 6 éve nem ők lophatnak.
2/11 anonim válasza:
Nagyon váltani szeretnének, valszeg még '18 előtt. Kéne nekik az EU-s zsetonból, nagyon kifogytak.
3/11 anonim válasza:
Csak az ország fejlődése nem a Fidesz érdeme. Ha megnézed az eszetlen pazarlást csak olyan források bevonásával tudják elérni, amik hosszú távon nagyon csúnyán vissza fognak hatni. Például kevesebb a rezsi a rezsicsökkentés miatt, ezt a közműszolgáltatóknak ki kell gazdálkodniuk. Ezt pedig egy módon fogják megtenni: kevesebb karbantartás, kevesebb fejlesztés. Aztán meg csodálkozunk, ha orrba szájba jönnek 5-10 év múlva a csőtörések. A klik most omlott majdnem össze (persze ez is csak azért nem történt meg, mert milliárdokat nyomnak bele, ennek is meg lesz a böjtje előbb utóbb). Az egészségügy is az összeomlás küszöbén áll. A magyaroknak (kis m-mel, mert melléknév, magyar nyelvtan, általános iskola) nem jobb, csak azoknak, akik a Fidesz seggét nyalják. Most készülnek milliárdokat benyúlni az MNB alapítványain keresztül. És még vasárnap sem vásárolhatunk (ami nekem és a legtöbb magyarnak nagy érvágás). Fizetőssé tették az M0-ást, aminek a célja az lenne, hogy elvezesse a forgalmat a városból. Sorra derül ki, hogy milliárdok tűnnek el nyomtalanul. Habony Árpádról még mindig nem tudjuk ki, csak azt, hogy nagyon jól él valószínűleg a mi pénzünkből. Ezt nem nevezném fejlődésnek, ezt én a jövő felélésének nevezem.
4/11 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja, van itt gond bőséggel pedig még ez sem teljes felsorolás, hosszan lehetne még sorolni. Ti jobboldali elkötelezetségűek nemlátjátok ezeket a problémákat? hogy ilyen siker hangulatban éltek?
6/11 anonim válasza:
Már megint ez a fidesz agitprop.
Miért nem törlik ezeket a kérdésnek álcázott kormánypropagandákat?
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy az erős "propaganda" nem is ellenzéki, csak tényközlő?
8/11 anonim válasza:
Nem tényközlő.
Libsi okádék. Minősíthetetlen mocsok.
Menj föl a 444re vagy az indexre, esetleg kapcsold be az rtl-t és szembesülhetsz vele.
10/11 anonim válasza:
"Szerintem nagyon jó minden", pontosan szerinted, az emberek 70% szerint meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!