Vonásokra milyen vonások jellemzőek?
Ez tetszik xd
Másodiknak: Vona Gábor a jobbik képviselőjelöltje, és a kérdező gúnyolódik a nevén :)
"Vonásokra milyen vonások jellemzőek?"
Mint 1 óvodás...Szerintem menjél vissza a homokozóba a 6-7 éves gyerekek közé és kösd le magad ha unatkozol(bár szerintem tőled még ők is értelmesebbek).Másnak a nevén,vallásán,kinézetén,stb-n gúnyolódni a legszánalmasabb dolog,amit szánalmas emberek csinálnak.Na Te is ebbe a kategóriába tartozol.SEGGARCÚ=)
Vicces. Itt rohog rajta a kerdezo:
De, értjük a viccet, csak nem szeretjük! Azzal van a baj, hogy inkább ti nem ismeritek a vicc definícióját. Ez ugyanis nem vicc, maximum szójáték. Annak elég jó, és nekem is tetszik, de nem vagyok jobbikos, csak a Jobbikra fogok szavazni. Remélem érted a különbséget.
A vicc meg az, hogy két pápa megy a sivatagban... – Ez nem az, és kábé csak annyira szellemes, mint a Galla-féle komikus-paródiában a "nap fénypontya", meg "ez nem valami székes egy ház", meg az "ál ló lámpa".
1. Vondd a vona-vonót.
2. Vonakodj az antivonástól.
3. Vasárnap vonára húzd a vonásod.
4. Vonára legyen mondva, aki nem vona antivona.
5. Aki vonózik az nem vonázik.
6. Vondd a konzekvonciát: vonaglik a vonista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!