Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek színpatikus a tanár...

Nektek színpatikus a tanár tüntetés?

Figyelt kérdés

2016. márc. 30. 21:51
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
23:16! A diákok pontosan tudják hogy a hideg osztályterem az hideg, a tankönyveikben ordas hibák vannak, vagy éppen nincs kréta és ezért nemtud a tanár nekik tanítani. Nemkell a gyerekeket hülyének nézni mert nem hülyék.
2016. márc. 30. 23:27
 22/31 A kérdező kommentje:

Sikeres volt a megmozdulás.

[link]

2016. márc. 30. 23:29
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
23:27 !!! De ki mondja a diákoknak hogy nem az igazgató bácsi a hibás ám mindezekért, hanem a kormány bácsi? A tanár. Vagy a szülő. Ne akarj már akkora felelősséget és lényeglátó képességet a diákokba belelátni, ami elenyésző kivétellel nincs bennük.
2016. márc. 30. 23:58
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
A tanártüntetés igen de az, hogy szarta a képét mögéjük a baloldal(mikor kutya nem kérte) az nagyon nem
2016. márc. 31. 06:33
 25/31 A kérdező kommentje:
23:58! A gyerekek is beszélnek egymásközt arról hogy miért nincs fűtés az iskolába, vagy hogy miért nem világít a folyosón a lámpa, vagy hogy miért vannak hibák a tankönyveikben. És az is beugrik nekik hogy amióta a klik van azóta idegesebbek a tanáraik ennek keresik az okát és szerintem megtudták hogy a tanáraik azért olyan idegesek mer nemkapták meg a fizetésüket, vagy mert nincs kréta és már nemtudják szemléltetni a tananyagot vagy egyszerüen azért mert a fűtés megszünése miatt elmaradnak az óráik. Ezeket mind érzékelik a gyerekek, és átlátják a hátterét is. Az meg hogy a családban beszédtéma lett az oktatás sanyarú helyzete teljesen természetes, mint ahogy a közbeszédben is folyik erről diszkurzus.
2016. márc. 31. 07:22
 26/31 A kérdező kommentje:

06:33! én nemláttam semmilyen pártlogót a tüntetésen.

Az viszont igaz hogy a tüntetés után az összes ellenzéki párt a színpátiájáról biztosította a tanárokat.

2016. márc. 31. 07:26
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

"A diákok nem értenek semmit" - Nem kell lebecsülni őket, nem mind hülyék.

De az tény, hogy a diákok túlterheltsége már régóta probléma mégsem érdekelt senkit. Sőt mikor ellenzéki volt a Fidesz azért harcolt, hogy a diákokat még jobban lehessen szívatni. Szóval a probléma nem most jött a semmiből, amikor én voltam középiskolás (2005-2010) már akkor probléma volt.

Persze nem vagyok a híve annak sem hogy szabados legyen az oktatási rendszer, legyenek világos követelmények, mert az életben is ugyanez lesz.

A 16 éves korig tartó tankötelezettség valóban azért jó, mert a problémás kezelhetetlen, tanulni nem akaró diákot könnyebben ki lehet dobni az iskolából azt mehet közmunkásnak, nyilván így könnyebb a diákoknak, tanároknak. De ezzel megint képzetlen munkanélkülieket termel ki a rendszer, mert ugyan már érettségi nélkül senkit sem vesznek fel.

A mindennapos testnevelés elvben jó ötlet, de kivitelezhetetlen.

A nyelvi képzéseket kéne fejleszteni, persze nyilván nem akarják, mert akkor netán mindenki megtanulna angolul, menne mindenki külföldre és senki nem maradna itthon.

2016. márc. 31. 11:38
 28/31 anonim ***** válasza:
76%

Na, ennyire érti a diák a tanár tüntetést

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__769..

Nekem szimpatikus, mert régen én is tanár voltam, ott is hagytam 10 éve, pedig még akkor nem volt ennyire rossz a helyzet.

Nem elsősorban a fizetés miatt tüntetnek a tanárok.

Aki véleményt formál, legalább előtte nézzen utána.

Nekem van 2 kisiskolás gyerekem, és borzasztó a helyzet. A gyerekek le vannak terhelve, nincs a tanárnak semmi szabadsága, központilag van meghatározva, hogy mit tanítsanak, a tanár több időt fordít most már az adminisztrációra, mint a gyerekekre. A sok barom reform miatt pont az veszik el az oktatásban, aki a lényeg, a diák.

Arról nem beszélve, hogy a Klikk minden pénzt elsikkasztott, semmire nincs pénz, se fűtésre, se krétára, sok helyen a szülők viszik be az alap dolgokat is az iskolákba.

2016. márc. 31. 22:08
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Én tanár vagyok, de nem tüntettem, nem sztrájkoltam. Nem azért, mert egyetértek a kormánnyal, sőt.. Nem is szavaztam rájuk és nem is fogok. Viszont a tüntetők követeléseivel sem értek egyet, mert nem ez a valós probléma szerintem, amit ők megfogalmaztak. Így nem támogatom őket sem.
2016. ápr. 1. 09:06
 30/31 A kérdező kommentje:

"Én tanár vagyok, de nem tüntettem, nem sztrájkoltam. Nem azért, mert egyetértek a kormánnyal, sőt.. Nem is szavaztam rájuk és nem is fogok. Viszont a tüntetők követeléseivel sem értek egyet, mert nem ez a valós probléma szerintem, amit ők megfogalmaztak. Így nem támogatom őket sem."

Ez esetben tevagy a kisebbség, ők meg a többség.

2016. ápr. 1. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!