Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek színpatikus a tanár...

Nektek színpatikus a tanár tüntetés?

Figyelt kérdés

2016. márc. 30. 21:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
17%

Egyrészt lefogadom, és megértem, hogy a kormány nem mozdult volna, nem mozdulna a tanárok nyomásgyakorlása nélkül.

Másrészt a módszereikkel nem teljesen értek egyet. Itt van ez a cikk:

[link]

Nagyon nem tetszik a "Diákok, hol vagytok? Értetek sztrájkolunk" hozzáállás, az, hogy diákokat - kiskorúakat - akarnak belerángatni az ügyükbe. Tisztességtelennek tartom.

2016. márc. 30. 22:21
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
*elfogadom
2016. márc. 30. 22:21
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Végül is a tanárok tanítanak és nem a politikusok így a tanárok tudják hogy mi a jó és mi a nem jó aaz oktatási rendszerben.
2016. márc. 30. 22:23
 14/31 anonim ***** válasza:
19%

Nekem az nem szimpatikus, hogy én is állami alkalmazott vagyok, még egyszer sem tüntettem, 2008 óta nem volt béremelés, közben elvették a ruhapénzt, 13. havi bért, a jó munkáért való néhány százalékos bérkiemelést, még a szoci kormány alatt rendszeresen, évi két-három alkalommal voltak százezres jutalmak, a fidesz alatt ez is megszűnt, megszüntették a rugalmas munkaidőt, miközben egy csomó adminisztratív többletmunkával terheltek. Épp most csütörtökön közölték, hogy július 1-től 80 km-re a szomszédos megyeszékhelyre kell járni dolgozni az életem hátralevő részében, de ez még mind semmi... ha elsorolnám el sem hinnétek.

És akkor ők 50 %-os béremelés után itt hisztiznek. Jó, mondják el a véleményüket, de azért örüljenek egy kicsit maguknak!!!

2016. márc. 30. 22:37
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Szimpatikus, de nem látok semmi erőt ezekben a megmozdulásokban.

Az, hogy Puklit a fideszes sajtó (TV2,M1,Mandiner) lejáratja, bizonyíték arra, hogy félnek tőle.

Ha már azzal foglalkozunk, hogy kinek a kije volt ÁVH-s, ÁVÓ-s, akkor ne legyünk már álságosak. Mintha a jobboldalon nem lennének ilyen politikusok, attól mert nem tudunk róla és hallgatnak, biztosan vannak köztük is, elvégre kicsi ez az ország.

Az is látható, hogy ebből előbb-utóbb politikai szerveződés lesz, mert civil mozgalmak önmagukban nem életképesek.

2016. márc. 30. 22:44
 16/31 A kérdező kommentje:
22:37 ! ne sírjál már mert még megsajnálunk, ha ilyen rossz neked az a munka akkor menj el máshova dolgozni. A tanárok nem béremelésért tüntetnek, bírd már felfogni.
2016. márc. 30. 22:50
 17/31 A kérdező kommentje:
22:44! lehet hogy kissé erőtlennek tünnek még most de a vihar is úgy szokott indúlni hogy eleinte gyenge aztán egyszercsak megerősödik és elsöpör mindent.
2016. márc. 30. 22:52
 18/31 anonim ***** válasza:
89%

@#11

"Nagyon nem tetszik a "Diákok, hol vagytok? Értetek sztrájkolunk" hozzáállás, az, hogy diákokat - kiskorúakat - akarnak belerángatni az ügyükbe. Tisztességtelennek tartom."

Pont nekik kellene ott lenni.Az ő érdekük.A tanár akkor is megkapja a fizut,ha hülyeséget oktat hülye módszerekkel.

2016. márc. 30. 22:55
 19/31 A kérdező kommentje:
Szerencsére a diákok átlátták az oktatás nehéz helyzetét és a tanáraik mellé álltak.
2016. márc. 30. 23:04
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
A diákok nem látnak át semmit. A legtöbben azt fogadják el, amit a tanáraik mondanak nekik. Még nem elég érettek arra, hogy önállóan értékeljék a dolgokat, szükség esetén mások befolyásától meg tudják védeni magukat. Pontosan ezért kiskorúak. És ki vannak szolgáltatva a tanáraiknak. Ezért nem elfogadható a fentebbi "Pont nekik kellene ott lenni" megállapítás, nem igaz, hogy "Szerencsére a diákok átlátták az oktatás nehéz helyzetét".
2016. márc. 30. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!