Egyrészt lefogadom, és megértem, hogy a kormány nem mozdult volna, nem mozdulna a tanárok nyomásgyakorlása nélkül.
Másrészt a módszereikkel nem teljesen értek egyet. Itt van ez a cikk:
Nagyon nem tetszik a "Diákok, hol vagytok? Értetek sztrájkolunk" hozzáállás, az, hogy diákokat - kiskorúakat - akarnak belerángatni az ügyükbe. Tisztességtelennek tartom.
Nekem az nem szimpatikus, hogy én is állami alkalmazott vagyok, még egyszer sem tüntettem, 2008 óta nem volt béremelés, közben elvették a ruhapénzt, 13. havi bért, a jó munkáért való néhány százalékos bérkiemelést, még a szoci kormány alatt rendszeresen, évi két-három alkalommal voltak százezres jutalmak, a fidesz alatt ez is megszűnt, megszüntették a rugalmas munkaidőt, miközben egy csomó adminisztratív többletmunkával terheltek. Épp most csütörtökön közölték, hogy július 1-től 80 km-re a szomszédos megyeszékhelyre kell járni dolgozni az életem hátralevő részében, de ez még mind semmi... ha elsorolnám el sem hinnétek.
És akkor ők 50 %-os béremelés után itt hisztiznek. Jó, mondják el a véleményüket, de azért örüljenek egy kicsit maguknak!!!
Szimpatikus, de nem látok semmi erőt ezekben a megmozdulásokban.
Az, hogy Puklit a fideszes sajtó (TV2,M1,Mandiner) lejáratja, bizonyíték arra, hogy félnek tőle.
Ha már azzal foglalkozunk, hogy kinek a kije volt ÁVH-s, ÁVÓ-s, akkor ne legyünk már álságosak. Mintha a jobboldalon nem lennének ilyen politikusok, attól mert nem tudunk róla és hallgatnak, biztosan vannak köztük is, elvégre kicsi ez az ország.
Az is látható, hogy ebből előbb-utóbb politikai szerveződés lesz, mert civil mozgalmak önmagukban nem életképesek.
@#11
"Nagyon nem tetszik a "Diákok, hol vagytok? Értetek sztrájkolunk" hozzáállás, az, hogy diákokat - kiskorúakat - akarnak belerángatni az ügyükbe. Tisztességtelennek tartom."
Pont nekik kellene ott lenni.Az ő érdekük.A tanár akkor is megkapja a fizut,ha hülyeséget oktat hülye módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!