Aaaj aaaj Ki hitte volna: Orbán Viktor is érintett a pátyi golffalu-mutyiban, mit szóltok?
Kezdjük az elején. Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki – a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
nem szép dolog Viki :DDDD
Kuruc.info? Kit érdekel? :S
Több ott a hazugság, mint a történelem könyvekben.
Nem vagyok Viktor imádó, de nem a kuruc info világ összeesküvés elméleteinek fogok hinni...
Mekkora egy köcsög vagy te!
A képek talán nem hazudnak.
De ki is a hiteles média?
Vagy ami neked nem tetszik az már hazudik, hol élsz te?
Összeesküvés? Az egész történelem és politika csak össze esküvés és semmi más! Vagy a háborúk, vagy a felfogások, globalizmus, csak úgy véletlenek voltak?
Ne haragudj, de te annyira hülye vagy hogy már nekem kellemetlen nézni az ostobaságod!
"Hát te sem lehetsz idősebb tizenötnél. És ne gyere azzal, hogy "cumi van, mert 20 vagyok", mert felnőtt ember nem viselkedik így (de még egy "örök gyerek" típusú huszonéves sem)."
ez van :)))
azért szeretés van :D
" A kérdező kommentje:
de jó a kedvem most már :d :$$ xD"
kis naív 14 éves webhitler:) annyi bja legyen, majd kinövöd.
Kezdjük az elején!
Mi az, hogy mutyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!