A jobbosok miért szeretik kihangsúlyozni, hogy a bevándorlást növeli a bűnözést és a terrorveszélyt?
"Ajjaj, bűnözés, nemi erőszak, terrorizmus, ajjaj!"
Majd akkor is mond ezt amikor épp kipakolják a lakásod.
V agyon vertek v ellopták a kocsidat....
Bár a szóhasználatból kiindulva szerintem te nem vagy azon a szinten h ezt teljes mértékben belásd.
(Azon se csodálkoznék ha egy unatkozó 12 éves lennél.)
Ja és igen köszönöm nem kell több ingyenélő
és iszlám államban sem szeretnék élni.
Kölni Szilveszter-nek javaslom nézz utána.
És gondolkozz el azon, h ha az emberek többsége nem szeretne valamit akkor ez nem az "Ajjaj," hanem a Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani c dolog. Így is van épp elég gond.
Pl állam adósság, nyugdíj rendszer, szociális rendszer, EŰ.... Nem kell ide még 10 millió arab is.
Azért mert ez így igaz. nincs mit kihangsúlyozni, ez egy élő, húsba vágó probléma.
Egyszerű logika: csak tavaly idejött kb. 1.5 millió vadidegen ember, gyakorlatilag minden ellenőrzés nélkül, háborús, terrorizmus sújtotta helyekről.
Most milyen logika mentén lehetne azt állítani, hogy nincs köztük terrorista? Amellett már látni is, hogy van, pl. párizsi merényletek, a merénylők között már volt frissen érkezett.
Gondolj bele: ha te EU polgárként felülsz a repülőre, EU - ból, EU - ba utazva, levetetik a cipőd, nadrágszíjad, jó, hogy a .ggedbe nem néznek be.
Most meg beengedtek ide egy csomó embert, minden okmány nélkül, tök ismeretlenül.
És igen, van bűnözés, nemi erőszak, terrorizmus. És ebben oroszlánrészük van az Európába beengedett (most és korábban) tömegeknek.
Petőfi Sándor válasza:
Többek között szóltam én hozzájok:
„Szegény Tisza, miért is bántjátok?
Annyi rosszat kiabáltok róla,
S ő a föld legjámborabb folyója.”
Pár nap mulva fél szendergésemböl
Félrevert harang zugása vert föl.
Jön az árviz! jön az árviz! hangzék,
S tengert láttam, ahogy kitekinték.
Mint az őrült, ki letépte láncát,
Vágtatott a Tisza a rónán át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
El akarta nyelni a világot!
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Épp most követelik vissza a guillotine-t.
Huh, én még liberálisként is úgy gondolom, hogy a (közel-keleti, afrikai) bevándorlás növeli a bűnözést és a terrorveszélyt, nem hinném, hogy ez a jobbosok kiváltsága lenne.
Egyébként azért hangsúlyozzák, mert ez egy valós érv amellett, hogy ne kelljen befogadni minden jöttmentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!