Részt vennél egy ilyen projektben?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy a kérdés nem provokatív illetve tudom, hogy ilyen soha nem lesz, tehát csupán elméleti kérdés.
Ha a kormány ingyen lakásokat, illetve támogatásokat adna a szomszédos országokban, hogy növelje a magyarok arányát a határon túli területeken, kiköltöznétek? Ha igen, hova?
2016. márc. 27. 19:39
1/11 anonim válasza:
"szomszédos országokban"
Ezt kifejtenéd? Ukrajna? Szerbia?
"hogy növelje a magyarok arányát a határon túli területeken"
Nem az lenne a cél, hogy visszajöjjenek?
2/11 A kérdező kommentje:
Nyilván azokban a szomszédos országokban, ahol jelentős magyar kisebbség él, tehát Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia.
2016. márc. 27. 19:52
3/11 anonim válasza:
Ha most hirtelen kapnék egy házat a horvát tengerpart mellett, akkor nem lennék kifejezetten rosszkedvű.
4/11 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, Ausztria vagy Szlovákia, talán még Horvátország is szóba jöhet.
5/11 anonim válasza:
Nekem is a horvát tengerpart ugrott be, bár Szlovákiában is jó kis helyek vannak, a hegyeket is szeretem. De nem mennék, nem szeretem a nyelvet, itt vannak a rokonok és a házam is s nem akarok a nemzetiségem miatt kisebbséghez tartozni, ha nem muszáj.
6/11 anonim válasza:
Ausztriába szívesen költözöm, ha az állam finanszírozza.
7/11 anonim válasza:
Én nem csinálnák semmit, mert már most is ott vagyok. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosítok a kérdésen. Tehát a lehetőségek: Kárpátalja, Felvidék, Erdély, Vajdaság.
2016. márc. 27. 20:11
9/11 anonim válasza:
DE ez mi célt szolgálna? Én nem látom értelmét kiköltözi mondjuk Ukrajnába ahol 25 ezer a minimálbér és nincs munka csak egy csomó TBC-s meg AIDS-es.
10/11 anonim válasza:
"Ha a kormány ingyen lakásokat, illetve támogatásokat adna a szomszédos országokban, hogy növelje a magyarok arányát a határon túli területeken, kiköltöznétek? Ha igen, hova?"
Ausztriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!