Ti benne lennétek egy olyan projektben, ami azért jönne
létre, hogy elzavarjuk a kormányt?
Figyelt kérdés
Magyarán: nyílt lázadásról lenne szó. Mindenki úgy tekint ránk, mint birka népre, aki mindent eltűr. Sajnos ezt az ütődöttségünket a miniszter urak is tudják, és ezzel vissza is élnek rendesen. Nálam az i-re a pontot akkor tették fel, amikor megengedték, hogy repülőgépről permetezzenek le minket kondenzcsíknak álcázva. Persze a baloldal azt hinné, hogy majd ők megragadják a káoszban a hatalmat, de a baloldallal ugyanúgy tele van a tököm, mint a jobboldallal, úgyhogy ők sem számíthatnának kedves fogadtatásra. Egy szakértői kormánynak örülnék, még azt sem bánnám, ha nyugat-európából importálnának politikusokat, és mondjuk német miniszterelnökünk lenne. Akkor olyan jó kormányunk lehetne, mint Ausztriának, és fel lehetne zárkózni Európához. Mert most k....ra el vagyunk maradva.
Én benne lennék, de a legjobb az lenne, ha Mátyás királyt klónoznánk miután elzavartuk a kormányt, és ő lenne a miniszterelnök, mert az ő idejében alacsony adók és jólét volt az országban mindenki számára, működött az egészségügy és nem stadionokra költötték a pénzt.
2015. dec. 30. 14:34
2/29 anonim válasza:
naivety in this question is too damn high
2015. dec. 30. 14:35
3/29 anonim válasza:
Kérdező, nem jól tudod, nem az a bira nép, aki tűri Orbán ámokfutását, hanem épp ellenkezőleg, akik híve követik őt, énekelnek tiszteletére és táncolva tapsolnak neki, valamint arra a híres BIRKAmeneten vándorolnak, mint katolikusok a Szűz Mária kegyhelyre.
Amúgy mindenképp benne lennék!
2015. dec. 30. 14:44
4/29 anonim válasza:
Mimimi?
Megengedték, hogy permetezzenek minket repülőkről kondenzcsíkoknak álcázva, de az osztrákok meg nem és őket kikerüli a permet, mert egy védőpajzs van Ausztria felett?
Valahogy ezt mindig is sejtettem....
2015. dec. 30. 14:44
5/29 anonim válasza:
Nem tetszik, hogy a magyarok ezt a kormányt választották? Van egy rossz hírem: 2018-ig ez lesz. És ha még mindig nem tetszik, elmész és behúzod az ikszet máshova, és tűröd a többség akaratát.
2015. dec. 30. 14:48
6/29 anonim válasza:
Nem lennék benne.
Elégedett vagyok az Orbán kormánnyal.
Szerencsére az ország túlnyomó része is.
Így 2018-ban újra megválasztjuk Viktort.
2015. dec. 30. 14:50
7/29 anonim válasza:
Tüntetésekkel nyomást kell gyakorolni a kormányra ez így igaz. De ha 'elzavarjuk a kormányt' mi jön utána? Félő, hogy anarchia. Ezt nem akarom és szerintem még sokan nem. Egy fórumon viszont örvendetes lenne, ha meg tudnánk írni egy alternatív kormányprogramot (alternatív.... szép szó, sajnos a jelenlegi kormányunk programját nem láttam, linkeljétek, ha Ti igen). Így legalább lenne közös cél, amiért utcára vonulhatnánk, és adnánk az országnak egy kb. 10 éves jövőképet. A lázadásról mindenkit csak lebeszélni tudok.
2015. dec. 30. 14:52
8/29 anonim válasza:
@5
jajj most megint elfogják kezdeni a függetlenek, hogy a választásrajogosultak meg a meg nem születettek blablabla nemistöbsségaz mesét
2015. dec. 30. 14:53
9/29 anonim válasza:
"Nem lennék benne.
Elégedett vagyok az Orbán kormánnyal.
Szerencsére az ország túlnyomó része is.
Így 2018-ban újra megválasztjuk Viktort."
Ne haragudj a személyeskedésért, de hányas voltál matematikából? Mert a választópolgárok 1/4-e sem szavazott a jelenlegi kormányra, amelynek a támogatottság azóta inkább csökkent. Ezt túlnyomó többségnek nevezni....öööö....nos....kérdéses.
2015. dec. 30. 14:55
10/29 anonim válasza:
Csalással nyert a Fidesz, nem pedig a magyarok választották meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!