Ti benne lennétek egy olyan projektben, ami azért jönne létre, hogy elzavarjuk a kormányt?
Nézd. Aki nem ment el szavazni az ne dumáljon.
Akik meg elmentek, hát azoknak a jelentős része a Fideszre szavazott.
""Ne haragudj a személyeskedésért, de hányas voltál matematikából? Mert a választópolgárok 1/4-e sem szavazott a jelenlegi kormányra""
Bocsika de akik elmentek szavazni a döntő többségük a fideszre szavazott. Különben nem nyertek volna.
ő meg biztos szövegértésből nem volt erős ezek szerint
soha senkit nem hallottam még azt, hogy a magyarok többsége, mindig ki van emelve, hogy akik elmentek szavazni azoknak a többsége
Német politikust inkább ne importáljunk, soha.
Precízek, de nagyon eszementek.
Még a végén telerakná az országot arabokkal, mint most Merkel.
Ez volt a legnagyobb baj, akik a Fideszre tették voksukat.
Rossz párt után a legrosszabbra tették, most mi ennek a levét szopjuk!
Nézd. Aki nem ment el szavazni az ne dumáljon.
Akik meg elmentek, hát azoknak a jelentős része a Fideszre szavazott.
Bocsika de akik elmentek szavazni a döntő többségük a fideszre szavazott. Különben nem nyertek volna.
Döntő többség? 42 % határon túli magyar szavazatok nélkül. Igazatok van, gondjaim vannak szövegértésből, mert szerintem a többség 50% fölött van..... hát még a döntő többség.....A jelentős rész az már elfogadható.
ő meg biztos szövegértésből nem volt erős ezek szerint
soha senkit nem hallottam még azt, hogy a magyarok többsége, mindig ki van emelve, hogy akik elmentek szavazni azoknak a többsége.
Rendszeresen ez jön a médiából, hogy a magyarok többsége a kormányra szavazott. Csak a miheztartás végett ehhez a kommenthez is megjegyezném a 42-44% nem többség!
Mégis a Fidesz van kormányon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!