Ti is sajnáljátok Vágó Pityut, hogy még reggelire sem
futja neki, amióta a DK-ban politizál? A mai újság
írta.
Meg persze azon is,hogy most már nem csak az állami,hanem egy "kereskedelmi" tv-nél is tiltótista lesz a jelek szerint.Egyébként nem hiszem,hogy Vágó a műsoraiban politizált volna.Szóval,azért valahol szánalmas ez az egész és nem Vágó tehet róla.
2016. márc. 27. 17:19
12/23 A kérdező kommentje:
Amikor a Baloldal volt hatalmon, akkor a Jobboldali emberek voltak tiltva. Nyugodj meg.
Ez egy ilyen világ. Milliók mások is élnek csak nyugdíjból, pl. az én szüleim is. Vágó egy rettenetesen tehetséges és művelt, népszerű műsorvezető volt, maradt volna meg a kaptafánál, én nagyon szerettem a vetélkedőit, gyerekkorom óta mindig néztem.
Egyébként ha 40 év alatt sem tudta megalapozni a nyugdíjas éveire a jólétét - ismervén a népszerűségét, tudását, lehetőségeit stb. - akkor talán mégsem ért annyira a pénz beosztásához.
2016. márc. 27. 17:29
14/23 A kérdező kommentje:
#12:Én nyugodt vagyok,mivel megszoktam,hogy ez egy ilyen ország.Csak a Fidesz,ebben is "jobban teljesít".
2016. márc. 27. 17:35
Mondjuk az ilyesmi eddig csak az államinál volt megszokott,de úgy tűnik Orbánék minden médiát az irányításuk alá akarnak vonni.Ebből a szempontból, baloldalibbak a baloldalnál.
2016. márc. 27. 17:37
#13:Én igazából az egész cikkből nem azt szűrtem le,hogy Vágó panaszkodna.Kérdezték és elmondta a véleményét. Legközelebb már nem új,hanem használt kocsit vesz. Nagyjából ennyi.Azzal tökéletesen tisztában volt,hogy következményei lesznek,ha felvállalja a véleményét,ezért nem tette nyugdíj előtt.És igaza is lett.
2016. márc. 27. 17:48
"Amikor a Baloldal volt hatalmon, akkor a Jobboldali emberek voltak tiltva. Nyugodj meg."
Tényleg? Én nem tudok róla, azért az elmúltnyolvévben rengeteg közismerten fidesz szimpatizánst láttam a TV-kben. pl. aki így elsőre eszembe jut Fábry Sándor. (Bár igaz, akkor még többet is néztem.) Csak, hogy egy másik példát mondjak a Fidesz majdhogynem kormányt akart buktatni mikor Medgyessy nevelt lányát elhelyezték az MTV-nél. Ahhoz képest, ma egész médiabirodalmakat vásárol a Fidesz magának...
Szóval azért nincs egynsúlyban a ketttő!
2016. márc. 27. 17:53
19/23 A kérdező kommentje:
Fábry repült is az RTL től ha nem vetted volna észre. Viszint a Heti hetes tadok mást sem csináltak, csak a fityeszt gyalázták. A Napkeltét szerinted miért hívták Pártkeltének?
Fábry nem repült az RTL-től.Az "Esti Showder" éppen "parkolópályán" volt,gondolom nem hozta már azt a nézettséget,mint korábban.Márpedig kereskedelmi tv-nél ez a lényeg.Fábry pedig nem várt,hanem átment az m1-hez.
2016. márc. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések: