Ti is sajnáljátok Vágó Pityut, hogy még reggelire sem futja neki, amióta a DK-ban politizál? A mai újság írta.
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 14:42
2/23 anonim válasza:
Rettenetesen. Ha éhen hal, akkor soha többé nem tudom hallgatni az önelégült, felsőbbrendűség-tudattak áthatott műintellektuális beszédét. :(
3/23 anonim válasza:
Ó szegényke, hát menjen, játszon legyen Ön is milliomost, hülyére fogja nyerni magát.
4/23 anonim válasza:
Pontosan annyit keres, amennyi egy mai magyar politikusnak jár(na).
5/23 anonim válasza:
A megtestesült gonosz (egy nép) bármelyik magát felsőbbrendűnek képzelő, rasszista tagját sajnálni hatalmas őrültség, önsorsrontás.
6/23 anonim válasza:
Én a magadfajta provokatív, álszent, rosszindulatú embereket sajnálom kérdező! Blikk szintjén lehetsz...
7/23 anonim válasza:
Hogy stílszerű legyek és a műsorai címével válaszoljak: álljunk meg 1 szóra! Szkeptikus vagyok. Fele sem igaz.
8/23 A kérdező kommentje:
Miért lennék provokatív? Ez van az újságokban. Többen is.
2016. márc. 27. 16:42
9/23 anonim válasza:
Legalább annyira, mint Patakit.
10/23 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű a cikkből,hogy Vágó ironizált, amikor a reggeliről beszélt,de szerintem ezzel te is tisztában vagy.A Vágó Bernadettel történteken viszont, legalább elgondolkodhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!