Hogy van, hogy a Jobbik és a szélsőjobbosok nem akarnak se arabokat, se muszlimokat ide Európába, viszont Izrael helyén sokadik muszlim arab országot látnának?
Akkor USA-ban a demokrata elnökjelölt esélyes Sanders is aki zsidó vallású is szélsőjobb oldali. Ugyan azon kritikát fogalmazta meg kampányában Izraellel szemben, mint a Jobbik. S ugyan úgy jogosnak érzi a független Palesztina létre jöttét, mint a Jobbik.
Igen a Jobbik minden néptől azt várja el, hogy otthon teljesítse be sorsát. Ezért sem támogatja, hogy magyarok nyugaton dolgozzanak.
Nem jó a párhuzamod:
- Izraelt 1948-ban alapították míg az Európai országokat jóval régebben.
- Izrael zsidó lakossága csak a második világháború után kezdett többségbe kerülni ( [link] a zsidók jöttek arra a földre tömegesen (Ők voltak a ,,migránsok", persze az már más kérdés hogy nekik több közük van ahhoz a vidékhez mint az araboknak Európához, de az arabokat ez aligha érdekli, ami érthető)
-Európa a mi otthonunk, így minden épelméjű és nem hibbant embernek ez kellene legyen az elsődleges.
-Azt soha nem mondták hogy egész Izraelt felszámolnák (legalábbis hivatalosan ilyen mellett nem foglaltak álláspontot), csupán az ottani arabok jogaiért harcoltak, mert azok sárba lettek tiporva, mint Romániába vagy Szlovákiába a magyaroké, vagy ahogy kiállnak Katalónia törekvései mellett is. Kisebbséget védik.
-Nem volt ahhoz elég terrorcselekmény hogy te se akarj muszlimokat vagy arabokat Európába?
félelmetes logikátok van...
Izraelt 1948-ban alapították, Palesztínát meg mikor is? ja, hogy soha :DDD
az igazság:
-azon a területen végig éltek arabok is és zsidók is, nagyjából egyenlő számban
-a török megszállás után brit protektorátus alá került
-a britek kivonulása után két országot akart létrehozni az ENSZ: egy arabot és egy zsidót
-kinek nem tetszett? az araboknak, mert hogy ők nem osztozkodnak, lejátsszák egy az egyben
-lejátszották, vesztettek, azóta meg megy a sírás
Nem értem a logikát.
Én is szeretem az oroszlánokat. Támogatom az oroszlán vadászat beszüntetését. Sajnálom is amiért irtják őket az eredeti élőhelyükön.
Viszont nem szeretnék egyetlen oroszlánt se a házamba vagy kertembe. Mivel nem is tudnám fenn tartani, és nem is tudna alkalmazkodni az oroszlán az én lakásom környezetéhez.
A liberálisok viszont támogatják az oroszlánok gyilkolását és élőhelyükön való irtását, viszont kampányolnak az oroszlánok hálószobában való tartásáért.
Remélem érted a hasonlatot.
Én nem kampányolok semmiért, simán csak megállapítottam, hogy az izraeli-arab konfliktusban a zsidóknak van igazuk.
Ez attól teljesen független tény, hogy valaki ellenzi vagy támogatja-e a bevándorlást.
A hasonlatod érthető, csak nem épp a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!