A lakosság hány százaléka teljesen haszontalan nemzetgazdasági szempontból?
Szerintem kapásból veheted a jelenleg szabadságvesztésüket töltőket.
Aztán ott vannak az FHT támogatásban részesültek.
Kb ennyi jut most eszembe.
:DDD
Te akkor nem láttál még hisztit!
Kérdeztem csak.
Az is baj?
Valójában nincs olyan réteg! Még a jelenleg elzárásukat töltők vagy hajléktalanok is hasznosak voltak.
Ha úgy vesszük csupán azok tekinthetők haszontalannak a te meghatározásod szerint, akik munkaképes koruk előtt meghalnak, ehhez meg a csecsemő és gyermekhalandóságot kell megnézni.
Aki meg itt a munkaidőn akad ki, nos nem tudom miért van az a beidegződés sokakban, hogy mindenki reggel 8-17-ig dolgozik, kapaszkodjatok nem csak irodai munka van a világon! Vannak három műszakban dolgozók, vannak közlekedési dolgozók, közalkalmazottak, vannak olyanok, akiknek sok szabadidejük is van vagy lehet a munkanapban pl. tanárnak lehet lyukas órája, mentősnek lehet olyan, hogy órákig nincs riasztása, és ma már a netes telefonok korában nem kell feltétlen ott tespedni egy gép mellett, hogy valaki hozzáférjen az internethez.
"Pont erre akartam rámutatni a kérdésemmel, hogy szinte mindenki hasznos gazdaságilag. "
A gond ezzel az, hogy van aki nem is akar gazdaságilag hasznos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!