Kormányképesnek tartjátok az ellenzéket?
Figyelt kérdés
Én a macskámat sem bíznám rájuk, nemhogy az országot...2016. márc. 24. 17:21
2/8 anonim válasza:
A fideszt sem tartotta senki kormányképesnek amikor 2006-ban másodjára is elbuktak, Vityát meg egy osztrák pszichiátrián kezelték, aztán most mégis itt vannak és folytatják a rombolást ahol 2002-ben abbahagyták.
3/8 anonim válasza:
Feltétlenül. Ha kezébe kaphatná a kormányt, egyből megragadná. Azaz képes.
Na de azt mondd meg, tudsz-e olyanokat, akik képesek eredményesen szervezni, igazgatni ezt az elbirkásított, hazugságdömpinggel agyontömött, mindentől megcsömörlött embertömeget. Amelyik szavukra hajlandó minőségi munkát végezni. No ha ha tudsz ilyen csoportot, szólj.
A magam részéről úgy látom ilyen csoport akkor létezhet, ha egy másik előbb írmagostúl eltakarítja az összes ocsút rendesen felszántja a terepet, és szól, lehet építkezni, van hová. Akkor már talán volna csapat, amelyik képes lenne vezényelni.
Mert bizony ez két nagyon különböző feladat, más tudást, más képességet, más embertípust igényel. Amelyik tudja az egyiket, általában nem a másikat. ÉS fordítva.
4/8 anonim válasza:
Még jó hogy nem ez volt a kérdés ketteske. Nem tudod értelmezni? Segítek. Az ellenzék az aki épp nincs kormányon. Egyébként tényleg szemét ez az Orbán ma is egész nap fújt a szél alig bírtam permetezni.
5/8 anonim válasza:
Látom neked is több fogad van mint iq-d. Ezzel a példával csak azt akartam szemléltetni hogy attól mert most a baloldal kormányképtelennek tűnik nem jelenti azt hogy ez így is marad. Ha Gyurcsány össze kapná magát, maga mögé állítaná a baloldalt simán vernék a Fideszt 2018-ban. De egyértelmű hogy nem ez a céljuk azért megy ez a bohóckodás.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a "kormányképes" meg "megválasztható" szavakat azok a begyöpösödött exkomcsik találták ki, akik nem tudják elképzelni hogy a világban létezhet változás. Mindenki kormányképes akit megválasztanak, és mondjuk 50-nél többen vannak. Mindenki megválasztható, aki indul a választásokon. Szavazzatok aszerint, hogy kivel értetek egyet, nem ilyen jelentés nélküli fogalmak alapján.
7/8 anonim válasza:
Legutóbb mikor Gyurcsányék összekapták magukat abból csúfos bukás lett.
8/8 anonim válasza:
Kormányozni kizárólag a magyar nép képes. Amíg mások akaratának rendelitek alá magatokat, addig mindig meg fogjátok szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!