Aki nem Jobbikos, az már nem is hazaszerető, már nem is magyar? És aki nem a Jobbikra szavaz, azt rögtön le kell pontozni?
14:48:
"Szégyelljétek el magatokat amiért magyar társaitokra így beszéltek egy qrva párt miatt."
Szégyelld te magad, amiért nem törődsz az országgal, és annak jövőjében mely HAZÁD NEKED ÉS GYERMEKEIDNEK!
Amúgy vicces, hogy érdemben nem vitatkozott csak 1 személy azzal, amit leírtam.
Vicces, vagy inkább szégyenteljes?
Legalább védenétek meg ÉRVEKKEL az állítólagos igazatokat!
Annál nagyobb null, mint aki vitatkozni sem tud ... nincs.
Annál nagyobb hazaáruló, aki "én pártfüggetlen maradok, x-elek, de nem érdekel" ugyancsak nincs.
Válassz, és állj ki a választásod mellett.
Az olyan pondróktól akik csak vaktában x-elgetnek a választásokon MEGVONNÁM A SZAVAZATI JOGOT!
Aki fél, az ordibál. Mitől félsz barátom, ki fog a farkadra lépni? Szokj le a nagybetűről izibe, vagy húzzál el a ...
NEM SZOKOK LE MIVEL IGY ATLATHATOBB. A FARKAMAT HAGYJAD BEKEBE, NAGYON BOLDOG KOSZONI SZEPEN. A VULGARIS STILUSOD MEG MEG A NAGYBETU ELHAGYASANAK MEGFONTOLASAT IS MEGSZUNTETTE.
"- nem tiltakozik a cigánybűnözés ellen
A ROMAK NEM RENDELKEZNEK SEMMILYEN OLYAN BIOLOGIAI HATTERREL "
Látom egy igazi genetikussal van dolgunk.
Na akkor magyarázd kérlek pl a kutyáknál mit is jelent a fajtajelleg?
Kutya a rotweiler is, meg a magyar vizsla is ... aztán az egyik erőszakos, harci kutya, a másik meg nem.
Ez az egy fajon belüli FAJTAJELLEG.
Amúgy a fajtajellegeknek több típusa van, van a fizikai (erősebb állkapocs, festfelépítés), meg vannak mentális vonzatai (hamis, lopós, erőszakos ...)
AZ AMIT TE MOST LEIRTAL AZ NEM BIZONYITOTT GENETIKAILAG. VANNAK OLYANOK MINT TE AKIK AZ UGYNEVEZETT PSZICHOLOGIAI NATIVIZMUSBAN HISZNEK, TEHAT ABBA HOGY VISELKEDESI FORMAK OROKOLHETOEK. EZZEL SZEMBEN ALL HATALMAS MENNYISEGU EVIDENCIA MELY AZ UGYNEVEZETT TABULA RASA ELMELETBEN HISZ, MELYNEK AZ A FO TETELE, HOGY AZ AGYNAK MEGVAN A KAPACITASA HOGY VISELKEDESI MODOKAT ELTANULJON MAS INDIVIDUMOKTOL AZONBAN EZEK A VISELKEDESI FORMAK NEM VELE SZULETNEK.
A KUTYAS PELDAD MEG HIBAS MIVEL A KET KULONBOZO FAJAT KUTYANAK SOKKAL JOBBAN ELTER A GENETIKA ALLOMANYA MINT EGY ROMA ES EGY MAGYAR EMBERNEK. TOVABBA "TISZTA" MAGYAR VAGY ROMA EMBER ALIG LETEZIK, TEHAT A GENETIKA ALLOMANYOK HASONLOSAGA MEG VALOSZINUBB.
"- nem tiltakozik a korrupció ellen
(TILTAKOZOK)"
Akkor mégis van benned máris némi hazaszeretet. De akkor miért is akarsz az eddigi tolvajokra szavazni ???
Merthogy a parlamenti egypárt (MSZP-SZDSZ-FIDESZ) MINDEN tagja részese a SZERVEZETT országos fosztogatásnak.
Aki aktívan nem vett részt benne, passzívan akkor is, és támogatta, nem lépett fel ellene (kollektív bűnösség, vagy bűnszövetkezet tagjaként elkövetett különösen nagy értékű lopás, sikkasztás).
Vétkesek között pedig cinkos aki néma!
Vagy a hazaszereteted csak annyit ér, hogy "nem kéne hogy lopjanak", de annyit már nem, hogy "tüntessük el a tolvajokat és büntessük meg" ?!??
Ez igen szánalmas hozzáállás.
A JOBBIKROL IS DERULNEK KI A DOLGOK MOSTANABAN. PL NOVAK ELOD VALASZA A CEGEVEL KAPCSOLATBAN ANNYI VOLT, HOGY AZ O MAGANUGYE.
MORVAI VOLT LIBERALIS AKI A NEOLIBERALIZMUS HATAN CSINALTA MEG A KARRIERJET (OSZTONDIJ THATCHERTOL ANGLIABAN, A BRAIN DRAIN LEGNAGYONOBB SZERVEZETE A FULBRIGHT SCHOLARSHIPBEN VALO RESZVETEL, AZ ENSZ-BEN VALO TENYKEDESE, A SOKSZOR IMPERIALISTANAK BELYEGZETT A "NYUGATI" EMBERI JOGOK TERJESZTESE, STB)
TEHAT SZAMOMRA NEM TUL HITELESEK.
EHEZ MEG HOZZA ADHATJUK Z KARPAT DANIELT, SZEGEDY CSANADOT, KIRALY ANDRAST, DURO DORAT AKIK VAGY EGYETEMET NEM VEGEZTEK MEG EL (DE TUDOSKENT ADNAK ELO KVALIFIKACIO NELKUL) VAGY FURCSA DOLGOK DERULNEK KI (ENGEM MONDJUK NEM ZAVART KIRALY ANDRAS ESETE ONMAGABAN, CSAK NE OLVASTAM VOLNA A HIPOKRATA ELETRAJZAT).
"- nem tiltakozik a magyar gyárak idegeneknek eladása ellen
EZT HIVJAK PIACNAK, NEM A TIED A GYAR, NEM TE DONTOD EL MI LESZ VELE"
Márpedig DE. Azt a gyárat az én és őseim pénzéből építette az állam, hogy az én és gyermekeimnek termeljen és munkát adjon. Aki ezt fillérekért eladja az meglopott engem, az őseim és a gyermekeim is!
EGY GYAR NEM JO MA MAR GENERACIOKIG, HANEM ALTALABAN A FUTAM IDEJUK 25-35 EV KOZOTT VAN. TEHAT AZ INTERGENERACIOS KOVETELES MAR ALAPBOL NEM HELYES. TOVABBA EGY GYARNAK AZ ERTEKET PIAC NELKUL NEM LEHET FELBECSULNI, ES LEHET, HOGY PONT A GYAR ELLENERTEKEVEL FINANSZIROZTAK NEKED VALAMIT A 90 EVEKBEN. TUDOD EZERT VOLT BOKROS CSOMAG.
"- nem tiltakozik az így megvett gyárak ELPUSZTÍTÁSA, FELROBBANTÁSA ELLEN!
(HA VESZEK VALAMIT, AZT CSINALOK VELE UTANA AMIT AKAROK)"
Előző, plusz ha csak azért vetted, hogy lerombold, a helyi lakosságnak ne legyen munkája, a külföldön termelt sz.rodat kelljen vennie ... nos egy ugyebár látod, hogy kimeríti a hazaárulás fogalmát!
EZ NEM HAZAARULAS, HANEM A 86-OS 87-ES CIKKELY EUROPAI VERSENYTORVENYEBE UTKOZIK HA UGY TORTENT AHOGY LEIRTAD. MEHETSZ A STRASSBOURGI BIROSAGRA HA BIZONYITANI TUDOD, HOGY IGY TORTENT. VISZONT LEHET, HOGY EGYSZERUEN CSAK ROSSZUL FEKTETT BE AZ AKI MEGVETTE ES NEM TUDOTT RAJTA TULADNI TEHAT BEZARTA. BIZONYITANOD NEKED KELL.
"- nem tiltakozik a cigányszaporítás ellen, nem látja a tendenciát, mely szerint 40-50 éven belül egálba lesz a magyar és a cigány száma MAGYARországon!
(NO COMMENT)"
Sejtettem. Érzékenyen érint, mi? Minden MAGYAR (így nagybetűvel) felháborodik ezen. Ha te nem ...
EZ A DEMOGRAFIAI KATASZTROFA EUROPABAN ALTALANOS. NOS BEVALLOM OSZINTEN NEKEM SE LESZ TOBB MINT 3 GYEREKEM AKARHANY ROMA LESZ MAGYARORSZAGON MIVEL EN MINDEGYIK GYEREKEMNEK MEGSZERETNEM ADNI AZT AMIT NEKEM MEGADTAK A SZULEIM: LEHETOSEGET, HOGY UGY ELJEK AHOGY SZERETNEK, OKTATAST, BIZTONSAGOT, ENNIVALOT, MELEGET, ES SZERETETET. HA NEM TUDOK UGY FELNEVELNI 5 GYEREKET, HOGY EZT MIND MEGKAPJAK AKKOR KEVESEBB GYEREKEM LESZ. ENNYI. NEM VAGYOK HAJLANDO SE RABSZOLGAT NEVELNI, SE A NAGYTESTVER KATONAIT, SE KILATASTALAN POLGART AKI HONAPROL HONAPRA TENG... ENNYI. HA NEM TUDOM MAGYAROSZAGON MEGTENNI, ELMEGYEK MASHOVA MIVEL SENKINEK ES SEMILYEN POLITIKANAK NEM VAGYOK A SZOLGAJA.
"- nem tiltakozik a trianoni határok ellen, nem akarja visszacsatolni a tőlünk ELLOPOTT területeket, nem akarja visszaadni a tőlünk ELLOPOTT embereknek a magyar állampolgárságot
(EZ EGY ERDEKES KONCEPCIO, MI NEMZETI ALLAMOT AKARUNK, DE MAS NEMZETEKNEK NEM LEHET SAJAT ALLAMUK?!"
Milyen nemzetnek? Mondj egy szlovák királyt? Mikor volt Erdély románia része? Mióta létezik románia?
És mi van azzal, hogy a magyar népnek ellopták a saját államának egy részét?
Amúgy faji alapon lassan a floridai kubaiak követelhetik Florida Kubához csatolását! Na, ehhez mit is szólna liberális lelked?
TEHAT EGY NEMZET CSAK AKKOR NEMZET HA VOLT KIRALYA? A SZUVERINITAS VAGY NEMZETI ONRENDELKEZES MINT FOGALOM CSAK 1648 OTA LETEZIK IGAZAN.TEHAT VISZONYLAG UJ, ERGO LOGIKUS, HOGY SOK NEMZETALLAM CSAK KESOBB JOTT LETRE.
AZ USA EMLITESE MEG NEM TUL ATGONDOLT MIVEL AZ USA NEM EGY NEMZET ALLAM. NINCS HIVATALOS NYELVE (BAR ANGOL A HASZNALATOS NYELV) ES A HATARAIT NEM EVSZAZADOS VISZALYKODASOK UTAN HUZTAK MEG.
" EGYEBKENT TRIANON VALAMENNYIRE IGAZSAGTALAN VOLT (TOBB TERULETET VETTEK EL MINT A MAGYAR POPULACIO ARANYA)"
Nem azért. Nemzetközi törvény szögezi le, hogy minden népnek joga van az önrendelkezéshez.
Elcsatolni KIZÁRÓLAG úgy lehetett volna, hogy népszavazást tartanak az elcsatolandó részeken, hogy hova akarnak tartozni.
Tudod, ez volt Sopronban is, ezért is maradt magyar és nem lett osztrák!
AZ 1648 TORVENYROL BESZELSZ. CSAKHOGY AZ AKKORI IMPERIALIST GEOPOLITIKA NEM EZT HOZTA EROTERBE HANEM A SZOCIAL DARWINIZMUS ALTALI FOLDRAJZI ELMELETEKET. MIVEL MAGYARORSZAG ELISMERTE HORTHY IDEJEN A TRIANONI SZERZODESEKET EZERT AZ 1648 TORVENYRE VALO HIVATKOZAS IS ERVENYET VESZTETTE. TEHAT AZ EGYETLEN DOLOG AMI VALAMILYEN SZINTEN TAMADHATO A SZERZODESEN AZ AZ HOGY BIZONYOS NEMZETEK ARANYTALANUL SOK TERULETET KAPTAK.
"AZONBAN BE KELL LATNUNK: MI UGYANOLYAN GYARMATISOTOK VOLTUNK BIRODALMI TOREKVESEKKEL MINT BARMELY MAS ALLAM"
?????? Mivaaaaan? Nehogy már az 1000 éves nagy MAGYARORSZÁGra azt merd mondani, hogy gyarmat? ESZEM MEGÁLL!!!
Az, hogy hagytuk betelepülni a különböző népeket, és nem erőszakkal magyarosítottunk (mint tették az ellopott területeken) meg éppen azt mutatja, hogy mennyire toleránsak vagyunk !?!!
NA AZERT NAIV NE LEGYEL MAR LEGYSZIVES. A HORVATOK, SZERBEK, SZLOVAKOK MIND OTT VOLTAK SOKAIG. AZ HOGY MAGYARORSZAGHOZ TARTOZTAK AZ PONT UGYANOLYAN POLITIKAI MANOVEREKEN KERESZTUL TORTENT MINT A KATALANOK A BASZKOK AZ ESZAK IREK IS A SPANYOLOKHOZ MEG A BRITEKHEZ TARTOZTAK. A FOLDRAJZI HATAROK MEG NEM LETEZTEK A 17 SZAZAD ELOTT IGAZAN MIVEL NEM VOLTAK MEG A GEOMETRIAI ESZKOZOK, HOGY EZEKET PONTOSAN FELVAZOLJAK ES MEGEGYEZZENEK ROLA. AZ ILYEN TOREKVESEK VEZETTEK A BRAZILIAI PORTUGAL GYARMATOSITASHOZ STB.
"- nem tiltakozik a magyar mezőgazdaság és feldolgozóipar felszámolása ellen
HA VALAMI ELETKEPTELEN, AKKOR ELETKEPTELEN"
Mi az életképtelen? A cukorgyártásunk, mely a magyar igények >2x-esét EXPORTÁLTA? Amely gyárakat felrobbantottak, és most a hazai igény 60%-át importáljuk?
Most, amikor a cukor világpiaci ára csúcsokat döntöget?
Ne légy már ilyen ostroba és naiv!!
CSAK NE FELEJTSD EL, HOGY A MAGYAR EMBER NEM 16 RUPIERT DOLGOZIK NAPONTA. A CUKOR AZERT DRAGA MIVEL EMBER KELL HOZZA, A MAGYAR MUNKAERO MEG SOKKAL DRAGABB MINT AZ INDIAI VAGY BRAZIL MUNKAERO + SZALITAS + TARIFAK. EZT ELVILEG A CAP (COMMON AGRICULTURAL POLICY) ORVOSOLNA AZ UNION BELUL AZONBAN 2005 BEN MEGSZAVAZTAK HOGY A CAP REAL ERTEKE NEM NOVEKEDJEN TOVABB SE ABSZOLUT SE RELATIVE MAS TAMOGATASOKHOZ KEPEST.
"EZT HIVJAK VERSENYNEK. HA NEM TETSZIK TESSEK FOLDET VENNI ES MEGMUTATNI, HOGY NEM AZ"
Ez nem verseny, hanem elnyomás és gyarmatosítás.
EUROPA CSAL A VERSENYBEN MIVEL AZ OSSZES MEZOGAZDASAGI TERMEKRE HATALMAS TARIFAT RAK KI. (PL AZ USANAK EVENTE 210 MILLIO DOLLART FIZETUNK HOGY A GEN KEZELT DOLGOKAT NE HOZZAK BE IDE) AZ HOGY MAGYARORSZAGNAK EBBOL NEM JUT AZ IGAZSAGTALAN DE A CAP CSOKKENTESEVEL UGYSEM A MEZOGAZDASAG MAGYARORSZAG JOVOJE.
"- nem tiltakozik a magyar föld idegeneknek kiárusítása ellen
EZ RESZBEN JOGOS, AZONBAN LEHET, HOGY SOK FALUBAN SEGITENE A HELYI KISKIRALYOK FELSZAMOLASABAN, AHOL EGY HELYI ELIT TARTJA A FOLD 70% AT.."
Helyi kiskirályok nincsenek. A raj nemzet gondoskodott róla, hogy a vidéki, mezőgazdasági élet szinte leálljon. Senki sem akar úgy termelni, hogy a cigány szüretelje le.
A föld elértéktelenedett ezért. Aztán jön Salamon, hogy megvegye ócsóért. És így lettünk Új Palesztina.
ELOSZOR IS SEMMI KOZUNK PALESZTINAHOZ. HA OLVASNAL ROLA IRODALMAT AKKOR TUDNAD. MASODSZOR PEDIG IZRAELIEK NEM TUDNAK MAJD FOLDET VASAROLNI CSAK EU S ALLAMPOLGAROK. HELYI KISKIRALYOK MEG VANNAK (PL TOKAJ/TARCAL STB POLGARMESTEREI) AKIK SZETOSZTJAK TELJESEN KORRUPT MODON A BEJOVO TAMOGATASOKAT, CSALNAK A VIZZEL, ES AZ EUS PALYAZATOT UGY OSZTJAK SZET HOGY NAGY VADASZ FAHAZAKAT ES ABSZTRAKT SZOBROKAT EPITETTNEK A HAVARJAIKKAL AMELYEK A TELEPULES ATLAG POLGARAINAK SEMMIT NEM HOZNAK SE ESZTETIKAILAG SE GAZDASAGILAG.
"ERTEM, NEM ERTEK VELED EGYETT, ERGO HAZASZERETO MEG LEHETEK"
IGEN.
"NE MONDD MEG NEKEM, HOGY KIT, MIT ES HOGYAN SZERETEK VAGY SZERESSEK"
Szeretheted a lányodat szexuálisan is, az akkor se lesz igazi szeretet ...
EZ PONT A KATOLIKUS PAP KATEGORIA ES TORVENYBE UTKOZIK. DE MAGYARORSZAGOT INKABB SZERETEM IGY HIBASAN ES EGY KICSIT SANTAN, MINT EGY JOBBIKOS DILETANIZMUS ES TOTALITARIANUS ESZMEKKEL VEZETVE.
"MIVEL EZT EN EL TUDOM NELKULED MEG A MAGADFAJTAD"
Igen, pontosan. A MAGUNKFAJTA az hazaszerető. A TI fajtátok legfeljebb iraelszerető
IZRAELT UTALOM, MIVEL MEGSZEGTEK AZ 1947ES GENFI TORVENYT 1967/68 OTA, UGY HOGY A HELYI EMBEREKET VALOBAN ELNYOMJAK. MAGYARORSZAGOT OSSZE SE LEHET HASONLITANI PALESZTINAVAL.
"Ezen pofonegyszerű, nincs mit magyarázni rajta szerintem.
(HAT IGEN A JOBBIKNAK ALTALABAN MINDEN POFON EGYSZERU"
Nem, az intelligens embereknek pofonegyszerű és egyértelmű.
Ha nincs annyi intelligenciád, hogy felfogd, vagy nem akarod, akkor ne erőlködj!
NEM, A TUDOMANY AZ NEM A JOZAN ESZEN ALAPUL, HANEM MEGFIGYELESEN. AZ INDUKTIV JOZAN ESZEN ALAPULO ELMELETEK CSAK AKKOR ERNEK VALAMIT HA EZEK EMPIRIKUSAN BIZONYITVA VANNAK. A GAZDASAG NEM UGY MUKODIK AHOGY AZT A JOBBIK LEFESTI, HANEM EGY SOKKAL KOMPLEXEBB KISZAMITHATATLANABB LENY FOLEG AZ EMBERI TENYEZO MIATT. A GAZDASAGI EGYENLETEK NEM JONNEK MINDIG KI UGY AHOGY AZT AZ EMBER KIGONDOLTA ES EZERT NINCS EGYET ERTES MEG A NOBEL DIJAS KOZGAZDASZOK ES TARSADALOM TUDOSOK KOZOTT SE.
Indulj el szépen vezéreid által kijelölt úton (szlovákia, ciánkapszula).
SZLOVAKIA NEM TUDOM, HOGY HOGY JON IDE. KORABBAN AZT IRTAD HOGY IZRAELT SZERETEM, AKKOR MIERT MENNEK SZLOVAKIABA? MOST DONTSD MAR EL HOVA SZERETNEL KULDENI)
ELÉG VOLT BELŐLETEK!
KIBOL VOLT ELEG? EN KI VAGYOK? EGY LIBERALIS? EGY LIBERTARIANUS? EGY KEPZETT GEOPOLITIKAI ES KOZGAZDASAGTANNAL (2 MSC) FOGLALKOZO SZAKEMBER? EGY ADO FIZETO? EGY ATEISTA? EGY ANTI-TEISTA? EGY ADOFIZETO? EGY BATY? EGY FIU? KIBOL VAN ELEGED? MILYEN ALANYI JOGON GONDOLOD AZT HOGY A TE TUDOMANY SZEMPONTJABOL HIBAS GEOPOLITIKAI NEZETEID ALAPJAN NEKEM SZLOVAKIABA (AMI SZERINTED JOG SZERINT MAGYARORSZAG) KELLENE KOLTOZNOM. MI ALAPJAN MONDOD AZT, HOGY EN IZRAELT SZERETEM AMIKOR SZERINTEM AZ EGYIK LEGNAGYOBB ES LEGPOFATLANABB NEMZETKOZI KAPCSOLATOKAT ES EMBERI JOGOKAT SERTO ALLAM? KI VAGY TE? KINEK KEPZELED MAGAD? EN MEGERTEM HOGY FRUSZTRALO LEHET IZLESTELENUL ES ALUL OLTOZVE A UTCAN KIABALNI AMIKOR AZ EMBEREK SOKASAGA ATNEZ RAJTAD, DE AZ NEM JELENTI AZT HOGY RAJTAM KELL KITOLTENI A DUHOT. NEKEM MAS A VELEMENYED MINT NEKED. FOGADD EL. EN IS ELFOGADOM. ETTOL SZINES EGY REPREZENTATIV DEMOKRACIA (PL AZ IZLESTELEN EGYENRUHA BETILTASAVAL EN SE ERTEK EGYETT MIVEL SZERINTEM EZ EGY SZUBJEKTIV VELEMENY ES SEMILYEN ALTALAM ISMERT TORVENYBE NEM UTKOZOTT). EGY PLATOI ALLAMBAN MEG EGYALTALAN NEM BIZTOS HOGY KAPNAL SZAVAZATI JOGOT, SZOVAL NEM BIZTOS HOGY TUL BOLCS ILYESMIT KOVETELNI.
Nem kell több belső ellenség, van már itt elég !
EN NEM VAGYOK ELLENSEG. AZ ANYUKAMMAL SEM ERTEK MINDENBEN EGYETT DE ATTOL MEG NEM UTALJUK EGYMAST. EN NEM ERZEK SEMMIT IRANTATOK (BAR MINT MONDTAM NEM ERTEK VELETEK EGYETT).
Utolsó, te grafomán vagy? Amúgy Magyarországon laksz?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Neked is!
Nem fogok a teljes hozzászólásodra válaszolni, mert a CAPSLockodtól kifolyik a szemem.
Szóval szemezgessünk.
"ABBA HOGY VISELKEDESI FORMAK OROKOLHETOEK"
Egy kedves volt osztálytársam nevelőotthont vezet, családsegítő, és segíteni szokott adoptációs ügyekben. Régebben rendszeresen megesett, hogy rendezett körülményekkel rendelkező fehér pár adoptált cigány gyereket (csecsemő, nem névrevetten, óvatosságból).
Tanult dolgokról tehát szó se lehet.
Rendre 5-8 év elteltével visszaadták állami gondozásba a párok a gyerekeket, mert kezelhetetlenek voltak. Pedig próbálkoztak ám mindennel, gyerekpszihiáter, családterápia, minden, de kiütközött a kis csemetéken a vér. Olyanok lettek, mint amilyen az igazi családjuk volt.
Úgy 8-10 évig csinálta, azóta rendre lebeszéli a fehér szülőket a cigánygyerekekről. Vér nem válik vízzé.
"TEHAT SZAMOMRA NEM TUL HITELESEK. "
Gondolkodj el inkább azon, hogy 2 éven át vegzálta az ÁVÓ őket, és CSAK ennyivel tudott előjönni. Nos, én is estem át több nemzetvédelmis "átvilágításon", igen alaposak (és akkor most gondold végig, hogy uraid a parlamentben elvárják tőled, hogy találj valamit ... és csak ilyen kis hülyeségeket tudsz felmutatni). Mit mond ez neked, értelmes gondolkodó embernek? Nos?
"EGY GYAR NEM JO MA MAR GENERACIOKIG, HANEM ALTALABAN A FUTAM IDEJUK 25-35 EV KOZOTT VAN"
Tévedés. Volt olyan cukorgyár ami majd 100 éves volt.
Up-to-date felszereléssel, gépekkel ...
Termeltek, és nem keveset. Haszonnal, és nem kicsivel.
Az Ikarusnak világszabadalmai voltak. Fillérekért vették meg a céget ...
"PONT A GYAR ELLENERTEKEVEL FINANSZIROZTAK NEKED VALAMIT A 90 EVEKBEN. TUDOD EZERT VOLT BOKROS CSOMAG. "
Igen komoly tévedésben vagy. Mondok egy példát a nem is olyan távoli múltból. Gy. Ferike a panelból anyósához költözött, akinek kiváló politikai kapcsolatai vannak a régi szocikkal, akik most is éppen vezetik az országot.
Ferikének megtetszik egy állami kézben lévő gyár.
Megzsugázza (azaz barátok odaszólnak), hogy akkor most raktárkészletét fel kell tölteni a gyárnak (állami pénzből term.)
A gyár értéke úgy 4-5 milliárd forint. Felső utasításra elkezd felhalmozni 7-800 milliónyi nyersanyag raktárkészletet (még az udvar is tele van vele)
Ekkor az anyós bankja 100%-ra meghitelezi Ferikének a gyár megvételét, azaz 700 milliót (kapsz te 0% önerőre lakáshitelt? Ugye nem.).
És igen, Ferikéjé lett a gyár úgy, hogy csak a felhalmozott nyersanyag többet ér, mint amennyiért vette.
És ez most volt. Most képzeld el mi volt akkor a módszerváltásnak nevezett szabadrabláskor!
"HA UGY TORTENT AHOGY LEIRTAD"
Pontosan úgy történt.
"VISZONT LEHET, HOGY EGYSZERUEN CSAK ROSSZUL FEKTETT BE AZ AKI MEGVETTE ES NEM TUDOTT RAJTA TULADNI TEHAT BEZARTA."
Akkor csődöt jelentett volna, amit nem. Ugyanez volt egyébként a papírgyárakkal is. Cukorgyár maradt 1, az is az ő kezükben. Papírgyár megint bezárt egy a héten. Nem tudom, abból van-e még, vagy abból is már mindent importálni kényszerülünk! Most tessék felháborodni, mert van miért!
"EZ A DEMOGRAFIAI KATASZTROFA EUROPABAN ALTALANOS. "
Ezt úgy hívják szaknyelven, hogy a csótányok honfoglalása.
Te értelmes vagy, jót akarsz gyerekeidnek, max 3 gyerek.
Ők lesz.rják a gyerekeiket, ingyen élnek, megélhetési gyerekgyártók.
"TEHAT EGY NEMZET CSAK AKKOR NEMZET HA VOLT KIRALYA?"
Amelynek még az sem volt az elmúlt 1000 évben, az ugyebár nem is létezett...
De hallgassuk meg inkább cseh barátaink véleményét, azaz: A nyelvet tőlünk, a földet tőletek lopták.
"MIVEL MAGYARORSZAG ELISMERTE HORTHY IDEJEN A TRIANONI SZERZODESEKET"
Mikor ismerte el? Amikor fegyver nyomtak a halántékunkhoz?
Azon kívül?
Amúgy a nép önrendelkezési joga tudtommal nem évül el. Akkor meg ugyan miért ne követelhetnénk vissza az ellopott területeket?
"A HORVATOK, SZERBEK, SZLOVAKOK MIND OTT VOLTAK SOKAIG"
És mi mindig toleránsan eltűrtük őket nagy Magyarország területén. A saját liberalizmusunk lett a vesztünk!
Most a szlovákok települnek át észak-dunántúlra. Akkor most azt is ellophatják tőlünk hasonló eszmék alapján?
Nos?
"A CUKOR AZERT DRAGA MIVEL EMBER KELL HOZZA"
És a magyar mégis sikeresen gyártotta 100 éve. Igen, a módszerváltáskor is, és nyereséges volt, nem kissé.
"UGYSEM A MEZOGAZDASAG MAGYARORSZAG JOVOJE. "
Akkor világosíts fel kérlek, hogy mi. Mi itt a húzóágazat? Mi a kitörési pont?
Cukor-kilőve
Papír-kilőve
Mezőgazdaság-kilőve
Nehézipar-kilőve
Könnyűipar-kilőve
Elektronikai ipar-kilőve
Oktatás-kilőve ... így már a tudásalapú társadalom, meg a K&F is nullára dózerolva.
Világosíts fel kérlek, MIBŐL ÉLJEN AKKOR A MAGYAR ???
"ELOSZOR IS SEMMI KOZUNK PALESZTINAHOZ."
Zsidó jön, elfoglal, leigáz, másodrangú állampolgárrá tesz (már akit nem üldöz el ...). Tényleg nem látod a párhuzamokat ???
"JOBBIKOS DILETANIZMUS ES TOTALITARIANUS ESZMEKKEL VEZETVE. "
Inkább radikális. Meg állítólag szélsőjobb ... hát a mostani centrál el van tolva keményen balra, szóval inkább jobb-centrál. Máshol meg egyszerűen konzervatív (abból is a lightos verzió) a Jobbik programja. És igen, felvet olyan problémákat, amelyeket a hazaáruló pártok igyekeznek a szőnyeg alá söpörni.
"MI ALAPJAN MONDOD AZT, HOGY EN IZRAELT SZERETEM AMIKOR SZERINTEM AZ EGYIK LEGNAGYOBB ES LEGPOFATLANABB NEMZETKOZI KAPCSOLATOKAT ES EMBERI JOGOKAT SERTO ALLAM?"
A Jobbikot azok nem szeretik, akik MSZP-FIDESZ-SZDSZ szimpatizánsok. MSZP-SZDSZ gondolom nem kell bizonygatnom, hogy több, mint izrael-barát.
Esetleg nem tudod, hogy a FIDESZ testvérpártja az izraeli szélsőjobbos LIKUD? Bizony, az is több, mint izraelpárti.
Akkor mégis gondolkodó emberként hogy a f.fenébe vagy képes ezekre szavazni ????
Ezzel, ha nem tudnád izraelre szavazol!
"EN NEM ERZEK SEMMIT IRANTATOK (BAR MINT MONDTAM NEM ERTEK VELETEK EGYETT)"
Nos, ez különbség. És lopnám a vörösök szlogenjét (akikre TE is szavazol) ha megengeded: Aki nincs velünk, az ellenünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!