Ha adnánk még 4 évet az MSZP-nek, milyen mélyre tudnánk süllyedni?
53%os
Tovább a maga rendjén mi.. Mikor 2002 óta, amióta a Maszop kormányoz, folyamatos mélyrepülésbe kezdett az ország minden viszonylatban. Gazdaság, oktatás, kultúra, egészségügy, munkanélküliség nőtt...
De te csak az "Igen, igen megcsináltuk" szöveget látod az egészből.
előző vagyok
Jah és ha -NEADJISTEN!!!!- a Maszop kerülne hatalomra, én biztos minél hamarabb húznék ebből az országból. Nem akarok egy birka néphez tartozni, akkor inkább maradok nemzettelen. De szerencsére ez nem így lesz :)
Előzőnek: Te ilyen rosszul éltél? Mert én nem, nem mondom nem fogok az MSZP-re szavazni de azért amit a Fidesz nyomat az nagyon gáz mert hogy nem igaz. Pl. az oktatást legfőbb elrontó döntést anno a Fidesz hozta meg, az MSZP nem tudta vissza csinálni és végig kellett vinnie. A Fidesz mindent 2-3x-ra nagyít mint amekkora. Növekedett az államadóság de nem annyival mint ők azt mondták. Itt jegyzem meg, hogy eleve nem lenne ha annó elfogadjuk, hogy nem kell visszafizetni (Románia lefogadta) de nem MI nagy magyarok visszafizetjük. Azóta is nyögjük. És a világ válságot is persze az MSZP találta ki mi? És igen mivel ők találták ki ezért összedől az USA. Ha te ezt komolyan (mindent amit a Fidesz mond) elhiszed szerintem nyugodtan költöz ki már ma, lehetőleg az USA-ba, ott sok ilyen van.
A kérdésre válaszolva: Ha kapnának még 4 évet akkor attól függően, hogy alakul a világválság (és, hogy lesz-e megint diliház ahova bevihetik az Orbánt) javulhat a helyzet (kicsit) vagy romolhat. Pl. ha romlik a válság (és bedöl az USA, ami előbb utóbb megtörténik) akkor szívtünk mert mi az USA-tól függünk (persze ezt a Fidesz se tudja megváltoztatni). Ha javul a válság akkor mi is javulunk.
Fidesz rajongóknak mondom: Majd meglátjátok ha a Fidesz hatalomra kerül minden szép és jóból (amit most mondanak) semmi sem lesz. Akko jönn, hogy nincs pénz nem tudunk mit csinálni duma, megemelik megint az adókulcsokat (mert csökkentete az MSZP, ha valaki lemaradt volna) esetleg lesz még több adó. Remélem nem kerülnek hatalom (persze ha ők nem és az MSZP se akkor ki? A Jobbikot sem akarom :S, Mondjuk a Bokros kihúna minket a s*arból, de az nagyon durva éveket jelentene XS).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!