Nyaljuk inkább Brüsszel, Washington, és Tel-Aviv seggét, jól mondod!
2010. ápr. 3. 23:01
2/21 anonim válasza:
1.-nek igaza van
Elég volt abból, hogy: "Mit fog szólni Brüsszel, az Unió"...Kit érdekel? Magyarország a magyaroké, nem érdekel mások véleménye. És egy nem ebben az országban élő ember, aki nem tud normális képet magának felállítani az országunkról, az meg főleg ne mondja meg nekem, hogy mi a jó
2010. ápr. 3. 23:04
3/21 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, holott nem vagyok jobbikos.Amúgy meg nem értem, h miért haragítanánk magunkra a környező országokat azzal, ha a jobbikra szavazunk.Ettől függetlenül nem fogok a jobbikra szavazni, de nem emiatt.
2010. ápr. 3. 23:07
4/21 anonim válasza:
Szted a környező országoknak érdemes velünk b@szakodnia, nyelvtörvénnyel északon, autonómiaellenességgel, és állampolgárság megfosztással keleten, és magyarveréssel délen?
Sztem nem, így a Jobbikra szavazok.
2010. ápr. 3. 23:08
5/21 anonim válasza:
Őszintén? A környező országok már így is gyűlölnek minket, ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak... Minket miért érdekeljenek az ő véleményük?
2010. ápr. 3. 23:08
6/21 anonim válasza:
Jajj... Miért haragítanánk magunkra az összes környező országot? Ausztria pont leszar minket, Szlovénia, Horvátország szereti a magyarokat, politikai hovatartozástól függetlenül, a szerbek, románok, szlovákok meg így is - úgy is utálnak minket, az ukránokkal meg semleges kapcsolatunk volt, és most sem fog változni a helyzet. Legyél már egy kicsit realista, tökre leszarják, hogy kire szavazunk!
2010. ápr. 3. 23:10
7/21 anonim válasza:
Igen. A környező országok nagy része alapból rühelli MO-t, a többi, meg pont leszarja
2010. ápr. 3. 23:15
8/21 anonim válasza:
Talán azt lenne érdemes megnézni hogy az elmúlt évek passzív külpolitikája hová is vezetett?
Ennyi kár és embertelenség sem az anyaországot, sem a
külhoni magyarságot nem érte, Malina Hedvigtől - Sólyomig.
Ezt a képlékenységet el kell felejteni, és következetes számító, és minden helyzetet kihasználó hozzáállást kel megvalósítani. Nem fenyegető, vagy kihívó, csak taktikus és mindenre válaszoló, határozott hozzáállást.
2010. ápr. 3. 23:19
9/21 anonim válasza:
így sem szeretnek minket annyira, jobbik hatalomra kerülne, kitagadnának a világból aztán nagy nemzeti öntudattal énekelhetünk kárpátiát a csődbe ment országunkban.
2010. ápr. 3. 23:20
10/21 anonim válasza:
35%-os nem veled vitázok 1 másik kérdésnél is? xD
Tehát... Azt akarod mondani, h a slotákok és a románok miatt csődbe menne az ország??? O.o ...miért is?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!