Sulek Péter kérdése:
Magyarországnak jó ha 2018-ban is győz a Fidesz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 19:48
1/13 anonim válasza:
Cseppet sem lesz jobb, sőt!
Ha Orbán marad hatalmon, Magyarországból Észak-Korea lesz!
2/13 anonim válasza:
A fidesz azoknak jó, akik hasznot húznak belőle, az ország nem ezek közé tartozik.
3/13 anonim válasza:
Akkor annyi az országnak... :-(
4/13 anonim válasza:
Nem,rosszabb de más sincs, akitől jobb lenne. Max rosszabb nem lesz.
5/13 anonim válasza:
ma 20:03
Ez a bajotok, hogy így álltok hozzá, hogy "Nincs más alternatíva, ezért a Fidesz a kisebbik rossz!" x""DDD
Nem értem, hogy lehettek ilyenek?! :D
Talán olyan totális diktatúrát akarsz, mint Észak-Korea?
Azt akarod, hogy idáig süllyedjen az ország???
6/13 PresidentEvil válasza:
Magyarországnak az a jó, ha a Fidesz bukik. Majdnem mindegy, ki váltja Orbánt. Ha egy zsák krumplit ültetnénk a miniszterelnöki székbe, már jobban járnánk, mert a krumpli legalább nem okoz kárt, csak egy idő után csendesen megrohad, a mostani pedig még ezt sem teszi meg értünk.
7/13 anonim válasza:
Én ki nem állhatom a Fideszt, de mondjátok már meg őszintén, mi legyen helyette?
A még bolondabb Jobbik? Vagy a liberálisok?
Miért nincs Magyarországon normális politikai erő?
8/13 A kérdező kommentje:
7-es hozzunk lérte egyet ?
2016. márc. 22. 21:42
9/13 anonim válasza:
Csak a haveroknak, nyaligátoroknak, lefizetett szavazóknak, bértapsolóknak jó. Nekem amúgy már mindegy. Én akkor már osztrák állampolgár leszek. Nem adok 20 évet az országnak és annyi.
10/13 anonim válasza:
5-ös. Pont azt írtam vagyis azt szerettem volna, hogy Fidesznél csak jobbat lehet választani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!