Pukli mennyi pénzt kaphat a baloldali pártoktól, hogy "áll" problémákkal tüntetéseket szervezzen?
A rendszerváltás óta mindig minden rendben volt az oktatással? Minden számla ki volt fizetve - felújításra váró tantermek sem voltak. Minden rendben volt ugye?
Csak azt nem tudom miért zárták be azt a majdnem 400 iskolát és miért küldtek el több 100 tanárt. Hiszen minden rendben volt ugye?
Uncsi már ez a túlterheltség duma - nálunk sem tanulnak többet mint máshol a gyerekek.
Szia!
Felütötte fejét mégiscsak az "elmúltnyolcév"...:)
A mai kor, magyar kormánypárti támogatója sem tud aktualizálni problémát..:)
"A rendszerváltás óta mindig minden rendben volt az oktatással? "
Nem volt rendben. A Fidesz ezért hozta létre a Kliket. Most viszont be kellene látni, hogy a helyzet nemhogy jobb nem lett, de lényegesen romlott. A Kliket előtt legalább azokban az iskolákban normális állapotok voltak, ahol volt az önkormányzatoknak ehhez fedezete. Most viszont egységesen sz.r mindenhol.
"Csak azt nem tudom miért zárták be azt a majdnem 400 iskolát és miért küldtek el több 100 tanárt. Hiszen minden rendben volt ugye?"
Én válaszolok erre! 1990-ben még 130 000 első osztályos diák volt, tavaly ősszel már csak 90 000 körül. Érted vagy magyarázzam? 1997-2009 között a születészám évi kb. 100 ezer gyerek volt, 2009 óta 90 ezer körül van, amint kimennek a 100 ezres évfolyamok, tehát úgy 6-7 év múlva minden tizedik iskolát be fogják/lehet majd zárni, most szólok, hogy ne az akkori kormányt hibáztasd kérdező, és bizony akkor majd pedagógusból is kevesebb kell.
A diákok nem túlterheltek.
Elég baj, hogy a tanárok tüntetésén megjelenik más is a tanáron és az értelmiségin kívül (mondjuk az ország összes komcsija, hitgyülise, ATV-se).
"Uncsi már ez a túlterheltség duma - nálunk sem tanulnak többet mint máshol a gyerekek."
Lehet hogy többet nem tanulnak, mint máshol, de az biztos, hogy sokkal több bullshitet és hasznavehetetlen ökörséget tanulnak, mint máshol... Ezen kellene kicsit elgondolkozni.
""Nem volt rendben. A Fidesz ezért hozta létre a Kliket. Most viszont be kellene látni, hogy a helyzet nemhogy jobb nem lett, de lényegesen romlott. A Kliket előtt legalább azokban az iskolákban normális állapotok voltak, ahol volt az önkormányzatoknak ehhez fedezete.""
A Klik létrehozása óta mennyi helyen zárt be az iskola pénzhiány miatt???
""Nem volt rendben. A Fidesz ezért hozta létre a Kliket. Most viszont be kellene látni, hogy a helyzet nemhogy jobb nem lett, de lényegesen romlott. A Kliket előtt legalább azokban az iskolákban normális állapotok voltak, ahol volt az önkormányzatoknak ehhez fedezete.""
Ne beszélj már hülyeségeket!
Most az a egyik legnagyobb gondja szegény tanároknak, hogy nincs elég kréta - nevetséges.
Rengeteg iskolát felújítottak - korszerűsítettek például Ózdon az elmúlt 2 év alatt 3-iskolát újítottak fel.
Amikor még én jártam iskolába az énektanár a saját lemezjátszóját hozta be órára és nem sírdogált minden hülyeségért hanem tanított.
Igaz minket még megtanítottak a tananyagra mert volt szigor és fegyelem az iskolákba a mostani gyerekek meg röhögni meg "marhúlni" járnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!