Pukli mennyi pénzt kaphat a baloldali pártoktól, hogy "áll" problémákkal tüntetéseket szervezzen?
Nem tudom miért sodródunk az eredeti témától...
Pénzeli valaki ezeket a tüntetéseket vagy sem, és ha "ingyen" vannak buszjáratok, akkor azt valaki kifizette?!
Valószínűleg igen, kapott támogatásokat, valószínűleg baloldalhoz köthető tehetős emberektől.
Egyéb kérdés?
Személyes kérdésem, amit már párszor feltettem, de miért tekintünk függetlennek és szakmainak egy olyan tüntetést aminek az egyik fő szólama a mocsos fideszezés?
Szia!
TE eveztél félre...
A demonstrációnak nem a mocskos Fidesz volt a fő szólama,ezt a felszólalók többször leintették...TE hallottad ki ezt a mondanivalóból...
Ha ezt többször le kellett inteni, akkor miért beszélünk az értelmiségiek tüntetéséről? Akkor ez csak egy csürhe...
"tanárok" jajj...
Mert mondjuk egy független, oktatás jobbításáért mozgalom érdeke pl a fideszes választópolgároknak is, viszont egy olyan tüntetésen meg nem biztos, hogy részt vennie vagy adakozna a buszoztatásért, mint fideszes, ahol ilyen emberekkel kell közösséget képviselni, akik a "mocskos fidesz" színvonalat képviselik. A baloldaliaknak ezzel különösebb problémájuk nincs.
Ezért mondtam, hogy valószínűleg a függetlenség nagyon-nagyon balra tolódott.
Szia!
IGEN voltak a tüntetésen "leintenivalók" IGEN többen voltak akik csendben demonstráltak...A többi "csürhe" viszont aznap múzeumba ment...:)
Csak egyetlen érvet hozz fel, hogy miért tűnik úgy szerinted, hogy ennek az egész dolognak a népszerűsége nem a politikai üzenete volt (hogy lehet tüntetni a diktátorbán ellen), hanem szakmai.
Vajon akkor is kimentek volna, hogyha a mocskos fidesz, mint szólam tabu lenne a függetlenség zászlaja alatt?
Már nem a leintés, hanem közösségi szinten. Hogy eszünkbe sem jut.
Szia!
Függetlennek könnyebb lenni ha egyensúlyban vannak az erőviszonyok..."Elmúltnyolcév"-"MocskosFidesz" Lassan már tüzet-tűzzel kell...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!